Lige i Påfuglen E4: Frederik d. 5. og flotte gynækologer

Sund og god med kinesiologi

Indlægget er ikke sponsoreret eller på anden måde betalt af Sund & God.

Efter en lang periode med stress, dårlige vaner og en sommer med knald på champagnen og rosé’en, rettede jeg i august fokus på min krop, mit sind og velvære.

Jeg sov dårligt og havde konstant og hele tiden trang til pasta og kulhydrater og min vægt gik én vej – op. Noget skulle ske.

En af de ting jeg kastede mig ud i, var et behandlingsforløb hos kinesiolog Christina Hautop, der har klinikken Sund & God i Vanløse.

Og jeg må bare sige: SHIIIIIT! Det var en virkelig syret oplevelse. Se videoen længere nede for bedre forståelse af hekseriet.

Hvad er kinesiologi?

Kinesiologi (af græsk: kinein ‘bevæge’, og -logi) er en alternativ behandlingsmetode, der bygger på en antagelse om, at en svækkelse af et organ ledsages af en svækket muskel.

Ved at undersøge musklerne og deres styrke finder kinesiologien det muligt at afdække om patienten har psykiske eller fysiske ubalancer og blokeringer. Typisk sker undersøgelsen ved at behandleren foretager et let tryk på patientens udstrakte arm. Behandlerens opgave er at bidrage til at skabe balance i strukturel, kemisk og psykisk forstand – vedkommende kan ikke behandle symptomerne som sådan, men søger ved at teste og afbalancere livsenergien at undersøtte patientens selvhelbredselsesprocesser.

Kinesiologi

Virker kinesiologi?

Efter besøget hos Sund & God, startede jeg en vitamin, mineral og omega3 kur tilpasset min krops behov. Fokus var særligt på at skabe balance og genoprette optimale funktioner i organer der har været særligt udsat i perioden med stress. Mine binyrer havde det ikke særlig godt og min lever råbte også efter hjælp.

5 dage efter besøget kunne jeg allerede mærke tydelig forskel på min krop og mit overskud. Jeg kunne falde i søvn om aftenen, jeg sov hele natten og jeg vågnede tidligt. Veludhvilet og med lyst til at komme ud. Og min pasta-afhængighed var ikke længere til stede.

Kinesiologi kan også bruges til behandling af en lang række lidelser. Læs mere på sundoggod.dk .

Kinesiolog Christina Hautrup

Indlægget er ikke sponsoreret eller på anden måde betalt af Sund & God og bygger alene på egne oplevelser.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige i Påfuglen E4: Frederik d. 5. og flotte gynækologer