Honey - I'm home!

Veducation!

Sommeren er ovre! Virkelig. Vejret er begyndt at blive kedeligt og jeg har ikke flere ferier planlagt. Det er nok meget godt, da jeg i løbet af sommeren altid tager et par kilo på. En del af forklaringen er helt sikkert mad, men nok endnu mere min gode ven, alkohol! Det er egentlig utroligt vi stadig er så gode venner, på trods af kalorier, hovedpiner og moralske tømmermænd.

Så hvad betyder efterårets kommen? Altså, udover min fødselsdag, regn og blæst. For mit vedkommende betyder det en ordentlig omgang pleje af krop og organer. Det har det gjort flere år i træk, og i år er ingen undtagelse.

vegetables

Senest tog jeg tre måneder med palæo, der gik fantastisk med mit engagement i crossfit. Resultaterne var helt fantastiske og jeg kunne se resultater fra uge til uge. I den forbindelse lavede jeg en gruppe på facebook for deling af opskrifter på sund mad for os dødelige. Ikke nogle fancy billeder og ingredienser ingen kan få fat i, men blot dagligsbilleder fra menneske til menneske. En fantastisk god motivation for at holde den sunde livsstil.

Efter noget tid døde gruppen lidt hen, og da jeg fik travlt med en masse andre ting glemte jeg at holde den opdateret og gå i spidsen for at motiverer mine online-sundheds-bekendtskaber.

Årstiderne – slankekassen

Nu er jeg ikke en blogger der gør mig særlig meget i produkt anmeldelser eller anbefalinger, men i dette tilfælde kommer der lidt alligevel.

Da jeg aftalte med min mand at vi efter den netop overståede ferie skulle igang med årets udrensning blev vi enige om at forsøge os med Årstidernes måltidskasser. Både fordi alt derfra er økologisk og fordi det nogle gange kan være svært at overskue indkøb og planlægning. Valget faldt på Slankekassen der indeholder alt hvad du skal bruge, grøntsager, kød og opskrifter. Vi valgte 5 dage for 2 personer.

årstiderne

Vi tilmeldte os i går og allerede i dag stod første kasse foran hoveddøren. Da jeg åbnede den blev enhver mangel på motivation viftet væk. Det var simpelthen så lækkert at pakke den ene økologiske grøntsag efter den anden op ad kassen, mens jeg ivrigt læste ugens opskrifter. Spicy kødboller med ris, kål og sød chili, Varmrøget Kulmule med nye kartofler, Kylling i karry, Oksestrimler i Tomatragout og Chili sin carne. LÆKKERT!

Smoothies

Udover den sunde aftensmad har jeg besluttet mit for at erstatte rugbrød eller dagens varme ret fra Meny med grøntsagssmoothies. Opskrifter på disse kan findes mange steder, deriblandt min yndlingsapp Pinterest. Jeg har forsøgt mig med det før, men synes konsistensen var helt forfærdelig. Denne gang fandt jeg det gode råd at dampe eller koge grøntsagerne før brug. Det giver dem en meget blødere konsistens. Der stod ikke noget om kogevandet, men da jeg ikke vil gå glip af vitaminer, har jeg hældt dem i isterningeposer og bruger dem som isterninger til smoothies.

For at gøre det nemmere har jeg kogt et helt kilo rødbeder og en hel brocolli og smidt i små bøtter, klar til brug.

Dagens smoothie er en rødbede-spinat smoothie med frosne blåbær og jordbær. Fuld knald på C- og B-vitamin, jern og fibre. Mums!

rødbede spinat juiceGod appetit!

//Søren

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Honey - I'm home!