Mit borgerforslag er vedtaget

Navngivningsfest for vores regnbuebarn

Kære læser,

Vores datter, Charlie, holdte i weekenden sin navngivningsfest med alt hvad der hører til. Målet var en utraditionel traditionel navngivning – og det lykkedes!

Festen blev afholdt med venner og familie på vinbaren Vinøs på Amager, fordi vi ønskede at holde det lokalt, lækkert og formelt uformelt. Og det får man altid hos Vinøs.

Allerede valget af location vidnede om en utraditionel navngivningsfest, men det var kun begyndelsen.

Vinøs var nemlig pyntet med balloner med Charlies ansigt og monogram og “præsten” var ingen ringere end Di Di Cancerella. Ja, vores datter blev døbt af en dragqueen.

Di Di leverede en ceremoni der var præcis så højtidelig og dyb som den man oplever i kirken, men hun tilføjede også den helt perfekte mængde guldstøv, mangfoldighed og personlighed man nogle gange mangler i kirken. Det var over al forventning og tårerne trillede hos både forældre og gæster.

Efter den officielle navngivning, hvor min søster, der er Charlies faster og som har båret hende til verden, svorede troskab til at give kærligheden og lyset videre til både Charlie og alle der har brug for det, blev Charlies seks engle udnævnt.

Charlies engle repræsenterer:

Familie
Virkelyst
Rejselyst
Historie
Kunst og kultur
Litteratur

Englene blev udnævnt og overrakt ordensbånd med Charlies engel printet herpå. Ordensbåndet symboliserer deres evige bånd til Charlie.

Efter udnævnelsen af Charlies engle trådte vores veninde, skuespiller Emma Silje Sångren, frem og læste et digt op hun selv havde skrevet til lejligheden og til Charlie. Emma Silje er selvfølgelig også én af Charlies engle (kunst og kultur).

Herefter sang jeg, sammen med min veninde og sangerinde Sarah Friese, “Lyse nætter” og “Isn’t she lovely”.

Di Di Cancerella rundede ceremonien af inden mad og vin blev præsenteret og efterfølgende serveret af Otto (indehaver af Vinøs) og hans søde, effektive og hjælpsomme ansatte.

Alt i alt en helt fantastisk ceremoni, dag og oplevelse.

Tak til alle der deltog og til alle der var med til at gøre dagen til noget helt specielt!

En særlig tak til Di Di Cancerella (bookdidi.dk) og CTI Party (ctiparty.dk)

Balloner med tryk

Balloner med tryk fra ctiparty.dk

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit borgerforslag er vedtaget