Smukfest – dag 1!

Typen der golfer!

I går, fredag, var jeg for første gang ude og spille golf. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente og har længe synes det så kedeligt ud. Ikke desto mindre glædede jeg mig til at komme ud på banen og opleve hvad alle taler om for tiden.

Golf er jo virkelig gået fra at være de riges sport til at være et samlingssted for en masse forskellige mennesker og netværk.

værebro golf

Værebro Golf

Firmaet, Hardenberger Skilte, jeg er ansat ved sponsorerer Værebro Golfklub, og det var i den forbindelse vi var ude og spille.

Klubben er en gammel gård og stedet er sindssygt hyggeligt. Udover et helt fantastisk gårdmiljø, vil du på turen rundt gå langs heste, marker og får. Det er ren dansk idyl.

I hovedhuset finder du ‘Madhuset’ som laver helt fantastisk smørrebrød og sandwich. Indenfor kan du både få smørrebrødsbuffet med det hele eller du kan bestille fra menuen og tage det med. Vi fik selvfølgelig buffet med kolde fadøl og snaps.

Så kan du lære det!

Allerførst skulle vi lige lære hvad det der golf egentlig gik ud på. Vi hookede op med Lars fra bestyrelsen, som også spillerpå Værebro’s elitehold. Han er sponsoransvarlig for klubben og tog os i hånden gennem hele dagen.

værebro golf driving range

Vi begyndte på området kaldet “Driving range”. Her står man faktisk bare og øver sving, præcision og længde. Det lyder jo meget nemt, men golf er sværere end man lige skulle tro. Efter et par timer var der dog kommet lidt mere styr på det, selvom det stadig føltes mere som held end forstand når jeg ramte bolden.

værebro golfklub put

Efter at have øvet vores slag, gik vi en tur over til putte-banen. Her gik vi 18 huller, hvor det gjaldt om at putte på færrest slag. Den runde gik meget bedre end de indledende øvelser og her fik jeg lidt mere blod på tanden. Alting er bare sjovere når man kan finde ud af det.

Og jeg vandt!

Efter øvelserne drak vi en kold fadøl og gjorde klar til at gå 9 huller på Par 3 banerne. For de der ikke kender golfudtryk kan jeg fortælle at man på en par 3 bane bruger 3 slag til at få bolden i… Eller det er meningen. Jeg brugte mellem 4 & 9 slag.

Til gengæld var de andre meget dårligere end mig (jeg vandt med 3 slag, så ‘meget’ bedre er måske så meget sagt) og, efter 6000 skridt på skridttælleren, kunne jeg gå fra banen som vinder! Hurra for mig! Sejr smager bare godt.

Jeg kan varmt anbefale at tage en tur ud og give golf et skud (pun intended) og jeg skal helt sikkert selv ud og spille igen. Jeg synes det var sindssygt hyggeligt.

Læs mere på Værebro Golfklub’s hjemmeside!

 

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukfest – dag 1!