"Jeg er en mand – se mig svinge med min diller"

Søvn er overvurderet!

2018 er godt i gang og i min travle hverdag har jeg slet ikke fået skrevet om noget som helst. De der kender mig ved selvfølgelig godt at det ikke betyder at jeg ikke har noget på hjerte, så her kommer lige en opsummering af de forskellige aktiviteter jeg går og roder rundt i.

Vi Maler Byen Rød: The Musical 2

Først og fremmest er jeg jo i fuld gang med prøverne på Danmarkspremieren på ”Vi Maler Byen Rød: The Musical 2”. Selvom navnet antyder at forestillingen er en opfølgning til den første forestilling, så er der altså ingen sammenhæng mellem de to opsætninger – udover at vi tager tilbage til 80’erne og alle sangene er fra det danske Melodi Grand Prix.

LÆS OGSÅ: JULIUSSEN PÅ DE SKRÅ BRÆDDER

Vi har den seneste måned haft fokus på korprøverne og fået sunget (næsten) alle sange igennem – inklusiv min duet; ”Der står et billede af dig på mit bord”. Ved første gennemgang af sangen blev vi enige om at sætte den en tone ned, til stor ærgrelse for mig som de seneste mange år har haft sangen som fast del af repertoiret når jeg har fået mere end én genstand, og derfor havde (forholdsvis) godt styr på den. Men nu er det jo en duet og det måtte jeg leve med.

I weekenden blev vi dog enige om at holde den i det originale toneleje, vi fik styr på koreografien og ovenpå en kæmpe udvikling i karakterarbejdet er jeg mere end optimistisk for min egen rolle. De andre har jeg aldrig været nervøse for – de er skide gode alle sammen.

Billetter med rabat?

Forestillingen spiller i perioden 5.-21. april 2018 på Folketeatrets store turnéscene – og jeg kan selvfølgelig skaffe billetter med rabat til både dig og dine venner.

Billetter til Vi maler byen rød

Klik her for at bestille!

Planlægning af min 30 års fødselsdag!

Udover fuldtidsjob og prøver på forestillingen, er jeg også gået i gang med planlægningen af min 30 års fødselsdag, som vi holder sammen med min mands 40 års. Det bliver en kæmpe fest og jeg har VIRKELIG mange idéer til hvordan den bliver uforglemmelig.

Jeg har virkelig tænkt i alle mulige scenarier, aktiviteter, menuer, indslag og venues. Det er virkelig ikke nemt at planlægge en fest der skal leve op til både mine og min mands forventninger.

LÆS OGSÅ: NÅR ENSOMHEDEN RAMMER – OG DU SNART ER 30

Og som om det ikke var nok at planlægge festen, så har jeg den seneste uge haft (aftagende) hold i nakken. I dag var jeg hos kiropraktor, som sagde: “Ja, sådan er det jo omkring de 30. Der begynder kroppen at vise de første tegn på livet”. Jeg døde lidt indeni. Jeg er officielt gammel. Men; den enes død, den andens marcipanbrød – nu får Frederikke & Mads fra Retouch Clinic virkelig travlt med at holde mig ung.

LÆS OGSÅ: NÆSEKORRIGERING – I FINALLY DID IT

Og så skal der jo også være tid til…

Min mand, Kasper (mit ven gennem Børns voksenvenner), mine sjove, skønne, dejlige veninder, champagneklubben, min familie og en weekend-tur til Prag om en måneds tid….

…OG X-FACTOR!

Puha – nu tror jeg jeg vil slutte for i dag og nyde et par timers ro inden aftenens danse- & korprøver på forestilling.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Jeg er en mand – se mig svinge med min diller"