Uber lukker - tak for lort Danmark!

Næsekorrigering – I finally did it!

Har du nogensinde set et billede af mig i profil? Nej. Det er der en ret god grund til. Jeg har nemlig været rigtig ked af min næse. Egentlig er det ikke fordi den var voldsom slem, men da jeg samtidig har en forholdsvis spids hage og ikke et særligt markeret kæbeparti, ja så så det altså mærkeligt ud.

Jeg er ikke af den opfattelse at alle bare skal have lavet alt om de ikke kan lide. Vi er født forskellige og der er så mange smukke personlighedstræk som vi forbander alene fordi det ikke er det vi ser i bladene. Det er sindssygt ærgerligt. Men jeg er ligesom alle andre og dobbeltmorale er som bekendt dobbelt så godt!

De sidste 10 år har jeg tænkt på den helt store nærekorrigerende operation og da min veninde gennemførte sin egen for nogle måneder siden, så kom idéen til live igen. Jeg havde dog læst på Danni’s blog at han havde været forbi vores venner hos Retouch Clinic og fået rettet sin næse med filler, og synes i virkeligheden at det var en bedre løsning end at begynde at smadre mine knogler.

efter-naesekorrigering

Rhinoplastic – uden kirurgi

Jeg besøgte den altid skønne Frederikke  på klinikken ved Kongens Nytorv i går og tog en snak om hvad der kunne gøres. Frederikke var slet ikke i tvivl om at det kunne ordnes med en smule Juvederm filler, så det var bare med at komme op på briksen og komme i gang.

Læs også: Re-design mit ansigt, Frederikke

“Nu mærker du et lille stik” … Tja, det gjorde jeg jo, men det gjorde overhovedet ikke ondt. Jeg har set reaktioner på at få filler i læberne og det så ret smertefuldt ud, men næseryggen var let som en leg. 3 stik senere meldte Frederikke at nu var vi færdige og min næse lige. Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke rigtig troede det havde gjort nogen stor forskel. Jeg mener, det er begrænset hvor meget man kan bygge op med sådan noget stads.

Men jeg blev overrasket. Og glad! Virkelig glad. Min næseryg er helt lige. Som i – HELT LIGE! Det er fantastisk. Billedet herunder er taget lige efter jeg fik de tre stik, men her til morgen er det endnu bedre.

næsekorrigering før efter

Og undskyld snap-venner, men jeg kommer altså til at flashe den her tud en del de næste par dage. For jeg er VIRKELIG glad!

Kæmpe tak til Frederikke!

retouch clinic frederikke

Retouch Clinic

Jeg har før skrevet om Retouch Clinic, men det er altså også fordi de er så skønne. Jeg skriver jo ikke om alle behandlere jeg møder, men Mads og Frederikke kan noget særligt. Man ærgrer sig altid over at man ikke fik en hvidvinsaftale i kalenderen inden man gik. Det er mageløst.

Læs også: Danmarks lækreste frisør

Og nej, jeg får ikke penge for at skrive om dem! Der findes faktisk også os bloggere der bare deler ud af vores erfaringer.

Du kan læse mere om Retouch Clinic her!

Og i får lige et billede mere af den lige næse her:

rettet næse

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uber lukker - tak for lort Danmark!