oktoberfest i münchen

Juliussen på de skrå brædder

I april 2018 er jeg tilbage på scenen efter 4 års pause. Det er jeg i forestillingen “Vi maler byen rød: The Musical 2”.

Vi maler byen rød: the musical 2

Men Søren, var du ikke politiker? Nej, det har jeg aldrig været. Jeg har stillet op til ét valg, fordi jeg synes jeg havde noget på hjerte. Det burde flere faktisk gøre.

Til gengæld har jeg stået på scenen siden jeg var 10 år gammel. Jeg har spillet, sunget og danset mig igennem Grease, Moonlight, Blues Brothers, Hvad jager Alice?, Der var engang, Hair, Highschool Musical, En verden over og endnu flere. Jeg har haft biroller, hovedroller og soloer. Jeg har glemt replikker og sangtekster og improviseret hele og halve scener for at redde andres fejl på scenen. Men mest af alt har jeg mødt fantastiske mennesker og fået nogle fantastiske oplevelser.

Hair Ung Egedal 2010

Pep-talk fra instruktøren premieren på Hair tilbage i 2010! At vi er endt i en hjerteformet “cirkel” er ikke planlagt, men fortæller meget præcist hvad man føler få minutter inden dørene åbnes og man kan høre publikum komme ind i salen.

Tilbage til det der giver mig energi

Det er mærkeligt med sådan nogle aktiviteter. Nogle bruger en masse tid på sport og andre fritidsinteresser, mens jeg tager til prøver på forestillingen. Vi burde jo stresse over alt det vi skal nå; særligt når man samtidig har et fuldtidsarbejde at passe. Men sådan er det slet ikke. For mig i hvert fald. Jeg får så meget energi af at være en del af det her setup, også selvom dagene nogle gange bliver lidt pressede. Jeg tror det er samværet med mennesker jeg deler interesse og passion med, og ikke mindst mennesker som er hylende morsomme. Mange kender mig som en fyr der aldrig griner højlydt, men til prøverne og når holdet socialiserer, så griner jeg. Jeg griner hysterisk og til jeg får ondt i maven. Jeg kan slet ikke stoppe!

Måske er det noget vi allesammen burde gøre noget mere. Prioritere vores tid til det der får os til at grine!

“Didrik!”

I forestillingen, der finder sted i 80’erne, spiller jeg rollen som Didrik, hvis rige far lige er død. Sammen med min stedmor, mine 5 søskende og min røv-irriterende kæreste tager jeg til Mallorca efter en begravelse vi sent vil glemme. Hemmeligheder, stridigheder og mystik omkring min fars dødsfald og et forsvundet testamente breder sig, alt imens kærlighed på kryds og tværs er fuld af problemer og forviklinger under den varme sydlandssol. Det endelige opgør må se dagens lys til den helt store, prangende grisefest på ferieøen, hvor nogle chokerende sandheder endelig kommer på bordet – og hvad er det desuden lige med de der forbandede svenske turister, som rigmandsfamilien deler hotel med?

Grib din største flaske hårspray, dine mest ekstravagante skulderpuder og dine bedste dansesko og tag med til en herlig og nostalgisk Grand Prix-fest på Folketeatrets Store Turnéscene – og nyn eller klap med på sange som “Der står et billede af dig på mit bord“, “Only Teardrops“, “To lys på et bord“, “Gi’r du et knus“, “Vild med eventyr (Banke banke på)“, “In a Moment Like This“, “Sig det’ løgn“, “Vil du med?“, “Drama Queen“, “Pyjamas for to“, “Jeg snakker med mig selv“, “Med expresstog til Kina” og mange, mange flere.

Vi har allerede solgt mere end en tredjedel af billetterne, så det er bare med at få bestilt.

Læs mere, og køb billetter, her: VI MALER BYEN RØD: THE MUSICAL 2

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

oktoberfest i münchen