Cand.Menneske.

Fantastiske anmeldelser

Hej venner,

Mens jeg bruger af det meste af min tid på teatret, må jeg indrømme at bloggen bliver noget forsømt. Dette skyldes en påske med øvedage fra 09.30 til 22.30 hver dag og forestillinger hver aften efterfølgende – ja, lørdag havde vi endda to.

Forpremieren var i onsdags og premieren i torsdags. Begge forestillinger gik fantastisk og det var med højt humør vi gik på scenen til fredagens forestillingen og lørdagens to forestillinger.

Anmeldelser af “Vi maler byen rød: the musical 2”

★★★★★★
“Topunderholdning på første klasse! At være tilskuer til ‘Vi maler byen rød: The Musical 2’ er både sjovt og opladende. Denne jukebox-musical er en storslået stimulans for alle sanser og kan varmt anbefales.”
– Asger Weber, Kulturkongen

★★★★★★
“Fantastiske skuespillerpræstationer, dans og sang, og hele salen gyngede med, for der var en helt unik stemning under hele musicalen. Kærlighedens forviklinger og udfordringer samt hele familiedramaet underbygges på bedste vis ved hjælp af mange af de dejlige Grand Prix-sange, vi alle kender og kan nynne med på. En forestilling sprængfyldt af energi, som jeg helt klart varmt kan anbefale.”
– Hanne Løvendahl, Kulturkongen

★★★★
“Her er humor for alle pengene. Meget morsomt skrevet og flot sammensat. Politisk ukorrekt humor med spirene kærlighed og seksualitet, drama og romantik, tilsat et stort stænk af 80’ernes soap opera-stil. Replikkerne, der knytter de flere end 30 Grand Prix-hits sammen, er til tider ustyrligt morsomme, og man kan ikke lade være med at kluk-le – eller nynne med. Længe siden vi har grinet så meget til en musical!”
– Henrik Sieben, FrilandsLiv

★★★★
“En gigantisk Grand Prix-fest. Der er fest og farver og højt humør – og det er svært ikke at synge med. Forestillingen er fuld af de morsomste bemærkninger, hvor en hel del af dem er langt under bæltestedet og det passer os rigtig godt. Vi grinede i hvert fald! Der skal lyde en stor ros til manuskriptforfatteren for den twistede historie, hvor han på meget flot vis har fået plads til et utal af Melodi Grand Prix-sange, som alle passer helt perfekt til handlingen.”
– Tonny & Claus Bønløkke Hertz, Out & About

★★★★
“Kostumerne er 80’er-kåde, og musikken er fantastisk. Det bliver aldrig for meget, og jeg er hele tiden spændt på, hvilken sang de nu skal synge. Der er fart over feltet, og det er skidesjovt. Det er over the top og vildt morsomt. Jeg er i hvert fald virkelig godt underholdt!”
– Anna Cæcilie Sørensen, Scenekanten

“Historien er fyldt med humor, og på scenen står der nogle fine skuespillere og virkelig gode sangere, der præsterer. Cadeau til Musicalteatret for at sætte en nyskrevet musical op!”
– Rebecca Marie Væver Johansen, Fortsættelse følger

★★★★
“Der er ikke sparet på hemmelighederne, løgne, afsløringer, afpresning og chokerende sandheder – fuld ’Dollars’ style! Der er også fuld knald på fest, farver, dans og musik. 80’er-farverne og tøjet er så gennemført, at man skulle tro, man var tilbage i tiden.”
– Heidi Yetkin, Kulturkongen

LÆS OGSÅ : Thomas Evers Poulsen: VMBR 2 – Hold nu op en fest

★★★★
“Skøn farverig forestilling. Koreografen skal bestemt i allerhøjeste grad have ros med på vejen for alle de skønne danse og store armbevægelser, der fik involveret såvel de mere fremtrædende roller som det store ensemble. Skuespilpræstationerne var formidable.”
– Susie Claudia, Kulturkongen

Vil du med?

Vil du med en tur til Mallorca i 80’erne, så skriv til mig og få billetterne med rabat. Vi har netop sat en ekstra forestilling i salg Tirsdag d. 17. april, hvor der stadig er gode pladser at få.

Billetter til Vi maler byen rød

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cand.Menneske.