Vilde Black Friday rabatter!

Fuld knald på prøverne!

Vi maler byen rød medvirkende

Hej venner,

Som den loyale læser måske har set på både bloggen, Instagram og Snapchat, så har jeg i disse dage travlt med prøverne på “Vi maler byen rød: The Musical 2”.

Hele weekenden har jeg været til korprøve og tæske en masse sange igennem. Jeg har ikke erfaring med flerstemmigt kor overhovedet, så det var virkelig en udfordring. Til gengæld kan jeg love jer for at det bliver godt.

LÆS OGSÅ: JULIUSSEN PÅ DE SKRÅ BRÆDDER

Forestillingen har nogle VIRKELIG fede solister og koret lyder så lækkert.

Præstationsangst

Jeg må ærligt indrømme at jeg har en smule præstationsangst efter at have hørt de andre solister. I løbet af de næste par uger vil vi køre de sidste sange igennem og jeg ved ikke helt hvornår vi tager min solo. Eller solo er det ikke helt, da det er en duet med min medspiller Sarah. Hun synger også virkelig godt, så jeg skal virkelig stramme ballerne.

Jeg har lige set på prøveplanen at vi har korprøve i aften. Måske er det allerede i dag jeg skal stå foran 50 mennesker og afsløre min stemme uden indtag af gløgg og tequila. Kryds fingre for mig!

… og skriv endelig hvis du har lyst til at komme en tur med til 80’er fest på Folketeatrets store Turnéscene i april 2018. Jeg kan selvfølgelig skaffe billetter med rabat.

vi maler byen rød the musical

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vilde Black Friday rabatter!