Whisky - på den lækre måde!

New Yorker Italiensk på Tony’s!

Madklubben tonys

Noget af det jeg elsker allermest ved New York (som jeg virkelig elsker) er deres restauranter. Her møder du hele verdens køkkener alá New York. Uanset om du spiser kinesisk på Buddakan eller italiensk på Trattoria Trecolori er du ikke i tvivl om at New York gør noget ved gastronomien.

Når man ikke kan rejse til New York hele tiden er det rart at der findes danske restauranter der har taget nogle af koncepterne til sig. Det har Tony’s på Havnegade 47.

Tony’s er en del af Madklubbens restauranter og er en italiensk restaurant der har taget New York til sig. Jeg besøgte dem for første gang i går, sammen med min veninde Maria.

antipasti

Vi startede med et par cocktails til vores antipasti med forskellige italiensker godter. Lige bortset fra skinkeklodserne, der både lignede og smagte som det smilende pålæg, var det helt i top. Masser af smagsvarianter og konsistenser. Det er ret vigtigt.

risotto

Til hovedret fik vi Risotto med Trøfler, masser af Parmesan og stegte Kammuslinger.

Jeg elsker en god risotto og lægger en ære i at lave en god risotto selv. Derfor er det også altid spændende at smage på restauranters udgaver. Heldigvis var denne risotto lige i skabet. Så meget smag, perfekt konsistens og virkelig lækre kammuslinger der var stegt til UG kryds og slange.

Du kan læse mere om Tony’s her: madklubben.dk/tonys

balderdasg fogcutter

Efter middagen på Tony’s tog vi en tur forbi min yndlingscocktailbar i København – Balderdash. Som sædvanlig bestilte vi ikke fra kortet, men gav bartenderen nogle stikord han kunne arbejde ud fra. Det blev til denne lækre og friske “Fogcutter”. Mums!

Hvis du ikke har besøgt Balderdash endnu, er det altså bare om at komme afsted. Se mere her: Balderdash.dk

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Whisky - på den lækre måde!