Hunger Games - Gallapremiere

Whisky – på den lækre måde!

.. som om der fandtes andre måder!

Jeg var i dag inviteret til presseevent for Johnnie Walker Blue Label i smukke omgivelser i Moltkes Palæ i indre by. Anledningen var Johnnie Walkers nye kortfilm med Jude Law og budskabet: “A littte graditude goes a long way – The joy of giving”.

Moltkes palæ

Jeg blev budt velkommen og præsenteret for den første cocktail – Blue Gem. Manden bag den er Danmarks uofficielt bedste bartender, Ted Dako, der vandt den danske udgave af “World class” og tog til Sydafrika for at deltage i finalen.

Ted dako

Cocktailen var en klassisk whisky cocktail – dog med et noget blødere udtryk end man ellers møder på byens cocktailbarer. Et godt alternativ til os der elsker en klassisk old fashioned.

Efter første møde med Blue Label, fik vi serveret whiskyen straight, mens der blev fortalt om historien bag Johnnie Walker. F.eks. vidste jeg ikke at Johnnie Walker er det største whisky brand i verden og at det var John Walkers søn, Alexander, der fik idéen om at indgå samarbejde med byens sømænd og på den måde udbrede kendskabet til navnet i hele verden. Jeg vidste heller ikke at det kun er 1 ud af 10.000 fade der har kvaliteten til at blive mærket med “Blue Label”.

Blue label

Efterfølgende blev vi introduceret til den nye kortfilm. En film der, på trods af sit kommercielle formål, har et rigtig fint budskab om taknemmelighed og hjælpsomhed. Som jeg har sagt tidligere er jeg en sucker for gode reklamekampagner og lad os være ærlige – man kan ikke få nok af positive budskaber… og Jude Law!

jude law johnnie walker

Vi sluttede af i baren, hvor Ted serverede to andre signaturcocktails, mens han fortalte om trends og inspirationskilder. F.eks. dét at flere identificerer sig med de cocktails de bestiller og kendskabet til enkelte brands og special editions er vokset markant.

ted dako johnnie walkerted dako johnnie walker

Her er de to cocktails:

Først Ted Dako’s Tropical Blue, som han lavede til World Class med inspiration hentet fra Hawaii.

tropical blue

Nedenstående fik vi serveret opvarmet og jeg tør godt garantere at den bliver et hit i de kommende måneder når kulden tager fat udenfor.

Vær opmærksom på at der på kortet står den skal serveres kold, men jeg synes virkelig den skal serveres varm. Hæld ingredienserne i en gryde og varm til den er gennemvarm. Bare pas på du ikke koger alkoholen væk.

ted dako johnnie walker tea

Efter eventet gik jeg en tur ved Nyhavn. Bare mig og Johnnie Walker. Gud! Det lyder som en sang – “I took a walk with Jonnie Walker” – bogstaveligt talt!

johnnie walker blue label

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hunger Games - Gallapremiere