Rugemødre - ja tak!

Fabios – MASH – Mint – Julefrokost

Det er ved at være nogle dage siden jeg har lavet et indlæg på bloggen, men jeg har simpelthen ikke haft tid. Jeg har til gengæld været en tur på Fabios Paparazzi og Mash, været til julefest hos Mint Copenhagen og senest julefrokost med familien.

Jeg prøver at lave en opsummering af ugens oplevelser i indlægget her.

Fabios Paparazzi

Tirsdag var jeg med den altid skønne Nikita en tur på Fabios Pizzaria. Stedet ligget i indre by på Grønnegade. Indretningen og stemningen er super hyggeligt og billederne rundt omkring viser alle danmarks kendisser, der poserer på restauranten med, hvem man må antage er, den berygtede Fabio. Så langt, så godt.

På det her tidspunkt i mine indlæg plejer jeg at indsætte billeder af min mad. Det springer vi over i dag, da jeg vil gøre det ganske kort. Oplevelsen på Fabios Paparazzi var nemlig rigtig dårlig.

Til forret fik vi carpaccio, som faktisk både var anrettet fint og smagte godt. En smule for meget syrlighed i dressingen til min smag, men bestemt godkendt.

Næste ret var en svamperisotto. En ret jeg også skrev om i mit tidligere indlæg om Tony’s på Havnegade. Risottoen var tør, smagsløs og svampene vulgære.

Derefter fik vi en ret som jeg aldrig har fået før, og aldrig skal have igen. Det var noget med indbagt kalvefilet rullet i spinat, gorgonzolasauce, kartofler og en eller anden hæslig gulerods-ting. Det smagte forfærdeligt. Det var som om at farve, duft, konsistens og smag kæmpede om titlen som det mest horrible ved middagen. Jeg kunne slet ikke afgøre hvem der vandt. Når vi så lægger til at vi måtte vente 40 minutter fra risottoen var båret ud til retten blev stillet på bordet og rødvinen var drukket i mellemtiden, så var afgørelsen ligesom faldet.

Til sidst fik vi en Panna Cotta som faktisk smagte rigtig godt. Nikita elsker dessert og tilgav hurtigt de foregående retter, mens jeg er mere til hovedret end dessert og derfor ikke kunne blødes op.

Vi forlod restauranten det øjeblik Nikita havde slikket tallerkenen ren.

Senere mødtes vi med Daniel fra Bloggen fagandfab.com til cocktails på Bar25. Det var til gengæld lækkert. Det sted kan varmt anbefales.

MASH – Skovridderkroen

Allerførst et kæmpe shout-out til vores tjener Ang. Hun formåede ikke bare at udvide min vin-horisont med en lækker flaske Crossbarn, men forstod også at levere top professionel service med et kæmpe smil og en tilpas mængde interaktion og humor. Det er så vigtigt!

Det siger sig selv at menuen er en vigtig del af et godt restaurantbesøg. Personligt kan jeg ikke tåle synet af et menukort med for mange retter. Det er bare useriøst.

På MASH holder man sig da også til konceptet. Til hovedret kan du, udover en enkelt fiskeret, få bøf – om den skal være fra Danmark, Uruguay, Amerika, Japan eller Tyskland bestemmer du selv.

Til din hovedret er der et lækkert udvalg af sides, og det er især her mit hjerte smelter. Jeg elsker nemlig sides, og særligt når jeg har mulighed for at mixe sundt og fedtet. I virkeligheden ville jeg helst have én af hver.

mash hovedret

Til dessert bestilte min mand cheesecake, mens jeg nød en ualmindelig god kop kaffe. Ja, selv kaffen er bedre på MASH.

Det kan godt være at MASH er dyrere end mange andre restauranter, men det er så sandelig også prisen værd. Se mere her.

Mint Copenhagen

Fredag var jeg inviteret til julefest hos reklamebureauet Mint Copenhagen. Det var min tidligere kollega Peter, der havde fået den fantastiske idé at vi skulle have del i deres ualmindeligt store kagebord, glögg, bar og juleklip.

mint_copenhagen_kage

min copenhagen julefest

Jeg ved ikke om det var kagen eller den frie bar, men det ene øjeblik var klokken 16:30, det næste 07:00.

Tak for invitationen!

Julefrokost

I går, lørdag, var jeg hjemme hos mine forældre, med hele familien. Her stod den på klassisk julefrokost med alt hvad der hører til. Der er intet som at pleje tømmermænd med øl og snaps. Heldigvis er min mor verdensmester i dansk mad, så tømmermændende gik hurtigt over.

Tømmermændende var til gengæld tilbage i dag, så restaurantbesøg, kage og julefrokost blev erstattet af McDonald’s to-go.

søren juliussen mcdonalds

Nu vil jeg bestille en pizza og ligge mig på sofaen og se film.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

1 kommentar

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rugemødre - ja tak!