Hvad er det lige du laver?

Kære vin-elsker!

Jeg er skyldig. Jeg indrømmer det gerne. Jeg er glad for vin, og drikker ofte mere end hvad Sundhedsstyrelsen anbefaler. Rosé, hvid, rød og mousserende — intet bliver holdt udenfor.

Jeg ved egentlig ikke voldsomt meget om vin, og synes det er svært at holde koncentrationen når jeg forsørger at læse mig til viden. Jeg har også en teori om at vin i høj grad handler om at lære de ædle dråber at kende. Det fik jeg heldigvis rigtig god mulighed for på vinmarkerne i Italien. Det endte med at jeg havde 48 flasker med hjem.

italiensk vin

Hvis nogen bilder dig ind at vin ikke smager godt kl. 10 om formiddagen, så er det enten fordi de ikke har fået det serveret på markerne eller fordi de lyver. Det er lækkert!

vinmark italien

I forbindelse med min store kærlighed til vin, har jeg selvfølgelig også set på muligheden for at gøre min nye lejlighed mere vin-venlig. I den forbindelse er jeg faldet over en webshop, her, der sælger alt hvad hjertet begærer. Men nu er det så det bliver svært. Hvad er must have i sin lejlighed?

Ved du noget om vin eller tilbehør er dine gode råd virkelig velkommen!

Kig lige på Wineandbarrels.com og smid dine forslag i kommentarfeltet!

Skål og god weekend!

vinsmagning Italien

Indlægget indeholder affiliate

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er det lige du laver?