Jeg flytter!

Hvad er det lige du laver?

Vi kender det allesammen – “Hvad arbejder du med?” – spørgsmålet der altid falder som ét af de første i mødet med nye mennesker.

Under valgkampen mødte jeg flere mennesker på et halvt år end jeg har gjort hele mit liv – næsten. Her fik jeg selvfølgelig også spørgsmålet nogle gange. Men hvad tror du sådan en liberal folketingskandidat laver? Revisor? Sælger? Advokat?

De fleste bliver overraskede over at høre hvad jeg laver, nok også fordi der ikke er mange der har det arbejde. Men jeg har! Jeg er nemlig grafiker og laver legetøj hos Barbo Toys. Jeg designer æsker, spillebrikker, puslespil, melamin, musikinstrumenter og bøger til børn, til hele verden. Altsammen i tæt samarbejde med min gode kollega Johanne.

Barbo toys

Det er et ret vildt job. Én ting er at lave noget der kommer online eller sidder fast på en bygning, en anden ting er altså at forme idéer til produkter der sælger.

Jeg har været ansat i et år, og først nu begynder mine designs at være i butikkerne for alvor. Efteråret 2015 bliver vores, Johanne’s og mit — det kan vi ligeså godt slå fast nu. Én af Danmarks største supermarkedskæder bliver proppet med vores produkter og designs og flere museumsbutikker, webshops og kæder har allerede sikret julehandlen.

barbo toys

Hos Barbo Toys laver vi både licens-produkter (Mumitroldene, Barbapapa, Smølferne & Miffy) og vores originale produkter. Det med vores egne produkter er ret nyt og en process der er i konstant bevægelse. Det er super fedt at være med til at forme, men det bedste er uden tvivl følelsen når et produkt lander på lageret i tusindvis og kunderne begynder at købe. Det er ligesom eksamen og det er nu man skal holde øje med reaktionerne.

Senest i dag bekræftede lageret at mit nyeste arbejde er landet. Et stort puslespil med dinosaurer. Et projekt der er mit. Hverken form, brikker eller billede fandtes i forvejen, og det krævede derfor et større arbejde at komme igennem. Men det lykkedes og jeg elsker det!

Dinosaur puslespil

 

Er du nysgerrig efter at se mit arbejde? Så tag en tur ind på vores hjemmeside Barbo-Toys.dk. Hvis du skulle få lyst til at handle lidt, måske et nyt dinopuzzle, så har jeg også sørget for lidt rabat. Skriv koden: sorenjuliussen.dk og få 10%.

Nu vil jeg vende tilbage til arbejdet med én af efterårets nyheder.

Hav det dejligt!

prinsessen på ærten

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg flytter!