TILLYKKE GERANIUM!

Mette Abildgaard (C) elsker fedme-epidemier!

Mit forhold til Det Konservative Folkeparti er ikke hvad det har været. På trods af mit konservative forhold til mange aspekter af livet og i særdeleshed opførsel i offentligt rum, er der gennem årene kommet mange mærkelige udmeldinger fra De Konservative der har presset mig længere og længere væk.

Den seneste uges #gyllegate har ikke hjulpet. Jeg er uden tvivl #TeamEva og ærgrer mig over måden hvorpå Rasmus Jarlov har tacklet hele situationen.

Når det så er sagt, så er Mette Abildgaard, sundhedsordfører for de Konservative, altså damen bag seneste skandale. Ja, hun er simpelthen en direkte trussel mod folkesundheden og drivkraft for fedmeepidemien.

Jeg vil personligt straks starte en underskriftindsamling mod Mette Abildgaard og sende en buket blomster til manden der har fået et af landets største medier til at skrive en historie om skandalen.

Årsagen. Den får du her:

mette abildgaard

Link: EkstraBladet.dk – Slikpose til 30 kr. forarger

Indrømmet. Dette indlæg er dybt ironisk og en åben og ærlig latterliggørelse af de kæmpe fjolser der sidder hjemme bag skærmene og mener at de har ret til at svine politikere til. Jeg kunne ikke være mere ligeglad med om Mette Abildgaard spiser slik til aftensmad eller om Helle Thorning ryger en cigaret backstage til DMA. Desværre er dette tyranni fra befolkningen blevet hverdag.

Tendensen har fået flere politikere til at forlade de sociale medier, eller ihvertfald indføre et filter. Det sociale medie som skulle bringe os tættere på vores folkevalgte er blevet en offentlig gabestok og jeg synes det er grimt at være vidne til.

Ja, det er 179 mennesker der bestemmer over os allesammen og jeg synes heller ikke altid at demokratiet er en særlig smuk ting, men det retfærdiggør slet ikke den opførsel vi ofte er vidne til..

Nu bliver jeg måske en smule konservativ at høre på igen, men helt ærligt. Opfør jer dog ordentligt!

Læs Mette Abildgaards geniale svar her!

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILLYKKE GERANIUM!