Lige i Påfuglen E3: We're back, henny!

POSE – Et unikt indblik i 80’erne

CATEROGY IS: LIVE, WORK, POSE!

Pose

Brad Falchuk Teley-Vision, Ryan Murphy Productions, FX Productions, Fox 21 Television Studios, and/or FX

Jeg har endelig fået mulighed for at binge mig igennem de to første sæsoner af POSE, som kan streames på Netflix og HBO.

…AND LET ME TELL YOU, HENNY; She’s good ♥ (særligt hvis du er til RuPauls Dragrace, vil du elske denne fortælling.)

POSE

Pose er en amerikansk drama-serie om New Yorks afro-amerikanske og latino LGBTQ og kønsudfordrende balsalskultur i 1980’erne og i den anden sæson, begyndelsen af ​​1990’erne. Fremhævede figurer er transkønnede og homoseksuelle dansere og modeller, der konkurrerer om trofæer og anerkendelse i denne underjordiske kultur, og som støtter hinanden i et netværk af valgte familier kendt som huse.

Serien er skabt af bl.a. Ryan Murphy der også er kendt for Glee, American Horror Story, American Crime Story og meget mere.

Dominique Jackson pose

Dominique Jackson as Elektra in “Pose.” Photo by JoJo Whilden/FX.

Serien følger Blanca og “The house of Evangelista” efter hun forlader Elektra og hendes “House of abundance”. Begge kvinder spiller store roller i historien om et marginaliseret miljø, aids, venskab, familie, drømme og attitude.

Følelserne sidder ude på tøjet og ballroom-scenerne er EXTRA! Serien er MANDATORY for enhver LGBTQ+ person og alle vores allierede. Ikke fordi vi alle sammen repræsenterer eller spejler historien eller dens karakterer, men fordi den viser et vigtigt stykke historie. Og fordi verden kun bliver bedre når vi bliver klogere på minoriteter og vores historie.

Vogue

Sommeren er ved at være forbi og streaming-sæsonen er på vej. Det er tid til at tage de røde pumps på, tænde for Madonnas ‘Vogue’ og gøre dig klar til “POSE”!

House of evangelista

Image courtesy of FX

Se den officielle trailer her:

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige i Påfuglen E3: We're back, henny!