Guilty Pleasure: Ex on the beach!

Hurricane Bianca – Netflix!

hurricane bianca

Bianca Del Rio – min absolut yndlings dragqueen – er kommet på Netflix med filmen “Hurricane Bianca”, og jeg lover dig for der er valuta for pengene.

Ikke alene er Bianca et humoristisk geni med de vildeste reads* nogensinde. Hun er omfavnende, hjertevarm og intelligent.

*Read: Fornærmelser i en form der er skabt for at få folk til at grine – inklusiv offeret

Bianca Del Rio

Ren LGBT feel good

Filmen emmer af selvironi og stereotyper. Flere af de store navne fra ‘RuPaul’s Dragrace’ medvirker i filmen og jeg har en vis fascination over at flere af dem gør det uden deres drag-personaer. Jeg mener, det er jo det de er kendte for. Uden er måske også så meget sagt. Willam Bell er pretty much den samme i rollen som Bailey som hun er som, når ja, Willam Bell.

Filmen handler om det konservative syn på homoseksuelle og finder sted i… wait for it… Texas! Roy Haylock spiller Richard, en homoseksuel kemilærer fra New York, der bliver ansat på en lille skole med elever der klarer sig ad helvedes til. Kort tid efter ansættelsen bliver han fyret for at være homoseksuel. Fyringen gør Richard rasende og i et forsøg på at få hævn over skolen, skaber han den frygtløse, spydige og morsomme Bianca Del Rio.

Se traileren her:

Forsoning med humor

En af de ting jeg elsker allermest ved Bianca er hendes kærlige humor. Hun har intet filter og griner gerne af sine egne jokes. Det har ikke meget med filmen at gøre, for sådan er Bianca altid. Det var også derfor hun vandt sæson 6 af ‘RuPaul’s Dragrace’ – altså, det og hendes talent.

Jeg havde den STORE ære at møde Roy (Bianca Del Rio) efter ‘RuPaul’s Dragrace – Battle of the seasons’ i Vega. Ikke bare backstage eller på vejen, men på Masken Bar hvor vi fik os en snak om livet som rollemodel, humor og idol. Jeg var seriøst starstruck og nåede slet ikke at sige alle de ting jeg gerne ville. Det var måske meget heldigt. Jeg gik derfra uden at lyde alt for dum.

Bianca Del Rio

Er vi ikke søde? Jo, vi er sgu så.

Nå, men anyhow, tjek filmen ud hvis du er i humør til lidt dragqueen humor eller hvis den til din lillebror hvis han føler sig anderledes på den ufede måde.

Hurricane Bianca

Til jer dragrace-fans, i filmen kan i også opleve:

  • Shangela
  • Willam Bell
  • RuPaul
  • Alyssa Edwards
  • Joslyn Fox
//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guilty Pleasure: Ex on the beach!