2300 Happiness - og sponsoreret vin til mine læsere!

Vind billetter til den oscarnominerede “Moonlight”

Konkurrencen er lavet i samarbejde med Grand Teatret!

Moonlight movie 2017

Nomineret til seks Golden Globes, vinder af bedste drama og nomineret til intet mindre end otte Oscars, inkl. bedste film og bedste instruktør!

moonlight anmeldelser

Moonligt er årets must-see i biografen!

Dramaet ‘Moonlight’ er historien om den unge mand, Chiron, fortalt gennem tre definerende nedslag: barndom, ungdom og voksenliv.

Chirons kamp for at finde sin plads i tilværelsen formes af de mennesker, han møder, og de øjeblikke, han gennemlever i et af Miamis hårdt belastede kvarterer.

Fra en ludfattig barndom med grov mobning og en opvækst hos en crackafhængig mor over ungdommen, hvor vold og spørgsmål om seksualitet presser sig på, til et voksenliv hvor han må genforhandle sin identitet og tage ejerskab over sit eget liv.

Jeg skal selv ind og se filmen i denne uge og efter at have set traileren, har jeg allerede pakket lommetørklæderne. Se traileren her:

Underspillet LGBT film…

Filmen rammer selvfølgelig noget i mig, da filmens hovedperson kæmper en brav identitetskamp i et hårdt afroamerikansk miljø. Vi har hørt og set mange hjerteskærende historier om homoseksuelle i hårde miljøet, men filmen her tager fat i hele problematikken på en ny måde. Det handler ikke kun om hans seksualitet, men det handler i den grad også om hans seksualitet. Om hans måde at være mand på. Hans modstand mod at slå igen. Hans forvandling.

Moonlight

Vind 2 billetter til filmen i Grand Teatret

Grand teatret har været så skønne at sende mig 5×2 fribilletter til filmen der kører til d. 9.5.17.

Det eneste du skal gøre er at skrive hvem du vil have med ind og se filmen i kommentarfeltet under opslaget min Facebook side. Du kan finde opslaget her:

moonlight

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2300 Happiness - og sponsoreret vin til mine læsere!