Søvn er overvurderet!

7 irriterende typer på sociale medier

De seneste dage er det skyllet ind over mit facebook feed med VIRKELIG irriterende typer. Jeg er jo virkelig et overskudsmenneske, så jeg prøver selvfølgelig at smile, vinke og scrolle videre… MEN….

Her får du min liste over de mest irriterende typer på sociale medier… Og i den virkelige verden:

 1. Den lidt for kloge…
  Typen der ikke vil acceptere at nogle ting er vi bare uenige om. Typen der argumenterer for hvorfor du skal hade din yndlingsserie, pulverkartoffelmos eller farven grøn-lorte-brun, fordi han eller hun er overbevist om at alt har én sandhed… og at de har fundet den. Newsflash – det eneste du har fundet er vejen til et evigt singleliv.
 2. Den dårlige samvittighed…
  Mennesker der skal gå imod folkestemningen for enhver pris. Ham eller hende der skal fortælle hele verden hvor ligegyldig håndbold i virkeligheden er og hvorfor folk ikke hidser sig op over dem der sulter. Hvis du virkelig tænker så meget på dem der sulter, så tag 50 kg på og tilbyd dig selv som nødhjælp-gryderet.
 3. Minoriteternes beskytter…
  Ridderen på den hvide hest der ikke holder tilbage med at blive voldsomt fornærmet på andres vegne. Typen der går så langt som at fortælle sorte, homoseksuelle og andre minoriteter at de er skuffede over, at de ikke selv blev fornærmede da nogen sagde noget om dem. Jeg har ikke brug for beskyttelse, jeg havde brug for at dine forældre brugte det for mange år siden.
 4. Besætteren af det fredelige land…
  Ham eller hende der springer ind i et kommentarspor på en ven eller bekendts væg og begynder at gå imod både det oprindelige opslag og den opbakning det har fået, på trods af at opslaget aldrig har provokeret, udskammet eller udstillet nogen. Vi sidder lige og griner af en kat i Star Wars kostume, gider du skride?
 5. Den hemnmelighedsfulde…
  De kvinder (for det er det som regel) der skriver opslag som “LORTEDAG!!”, kun venter på at nogen skal spørge hvad der er galt og som altid svarer “Det er personligt” eller endnu bedre “Jeg sender en PB”. Jeg nægter simpelthen at kommentere på det, men så kan jeg gå der og tænke på om de har knækket en negl eller blevet gruppevoldtaget. Det er skide irriterende…
 6. Den falske ydmyghed…
  “Jeg ved godt det ikke er flot, men….”. Hvis du godt ved at din anretning af din aftensmad ligner årsagen til en mentalundersøgelse, så lad være med at del det. Jeg gider ikke se grim mad på sociale medier. Hvad skal det til for? Men det er jo ikke derfor du deler det. Du synes det er flot og DÉT skal du da bare råbe. “Se verden, her er en spaghetti bolognese der sparker røv!” – at det så er anrettet så det ligner et næsehorns moderkage, det må vi andre jo så tænke for os selv.
 7. Den overlegne…
  Minder en del om den dårlige samvittighed, men bruger slet ikke et argument når han eller hun hæver sig over alle andre. Den overlegne skriver typisk en kort kommentar med et kort budskab; at vi andre er nogle simple mennesker med simpel humor og et begrænset udsyn. Vi er faktisk nogen der synes din højrøvede attitude er ligeså irriterende, som du synes vi er.
  ………

Shut up

Aaaah, nu har jeg det godt… Det var rart at komme ud med det. Kender du andre irriterende typer? Så skriv en kommentar under indlægget.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

4 kommentarer

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søvn er overvurderet!