Moral og politik - kan de nogensinde forenes?

En lille video – og de efterfølgende kommentarer!

Søren Juliussen Liberal Alliance
Godmorgen kære læser,

Så kom dagen hvor det var min historie der skulle stilles til skue for det ganske land. En dag jeg har glædet mig til, men også en dag jeg har frygtet.Uanset hvordan jeg agerer udadtil, så skal du ikke tage fejl. Jeg er skide hamrende nervøs. Altså, ikke så meget over mit budskab, men over hvem der keder sig bag skærmen, og vælger at lade det gå ud over mig. For lad os være ærlige. Mens videoen er sendt afsted med den største kærlighed til mennesker, bliver den af nogle modtaget helt anderledes.

Jeg ved ikke hvorfor behovet er der til at fordreje, latterliggøre eller udstille andre mennesker, og da slet ikke når det er en video af en ung mand der (meget) ærligt fortæller om sin oplevelser med system vs. civilsamfund. En video der ikke skoser nogen, og ikke tager udgangspunkt i et politisk ståsted.Jeg vil gå dagen i møde, med tømmermænd fra gårsdagens spontane middag, glæden ved at flere hører min historie og frygten for at nogen skulle blive rigtig ondskabsfulde i kommentarsporet..

Video kan ses her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moral og politik - kan de nogensinde forenes?