Fede webshops - HJÆLP!

Det er farligt med sovs!

Kender i det — man er nede og købe frokost på en helt almindelig mandag og forventer ikke at skulle interagere med nogen, mens kassemedarbejderen har helt andre planer?

Nej? Det kan jeg faktisk godt forstå du tænker, for hvor er det dog sjældent at vi interagere i det offentlige rum. Eller — måske er det en Københavnerting? Det tror jeg faktisk det er.

Ikke desto mindre oplevede jeg netop dét i dag. Jeg arbejder udenfor København, så chokket er ikke så stort som hvis det samme var sket på Nørrebro; her er det jo en sensation hvis kassemedarbejderen gør sig den ulejlighed at fortælle mig hvad beløbet for mine køb er.

Dagens frokost blev hentet i delikatessen ved den lokale Meny, hvilket i øvrigt er et helt fantastisk supermarked, og bestod af en gang forloren hare med sovs og kartofler. Da jeg nåede kassen bliver jeg mødt af en kassedame der tydeligvis er ligeså glad for god mad, som jeg selv, og hun nåede da også kun lige at se plasticbakken med min frokost inden hun udbryder: “Mmmm.. Man skal altså passe på mad med sovs!”. Det måtte jeg jo give hende helt ret i, og hun følger op med: “Det vil jeg skide på. Det smager altså godt!”. Jeg havde lyst til at kysse hende. Ikke fordi hun, tydeligvis, ikke passede på sin krop, men fordi jeg synes det var så dejligt at hun stod ved vores fælles kærlighed til sovs og kartofler og, på trods af det manglende kendskab til hinanden, synes det var noget vi skulle dele. Det var både befriende og skide sjovt. Helt i tråd med mit indlæg den anden dag: NÅR MAN GODT MÅ GRINE AF TYKKE KVINDER…

brun sovs

SÅ! Hvis du ser mig i supermarkedet, i bussen eller i byen, så sig gerne noget. Et eller andet. Det behøver(!) ikke være om sovs…. Selvom det øger chancen for en længere samtale! 🙂

Husk, man skal passe på mad med sovs, men det skider vi på!

//Søren

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fede webshops - HJÆLP!