Landsmødeskjorten - OG HVAD SÅ NU?!

Vækst-børnehave og afstresning!

Kender i det, når man får en invitation til noget der passer perfekt ind i sit liv? Det gjorde jeg i sidste uge.

Mailen fra Hendricks (dem med den gode gin) startede med at præsentere sig selv som værende dagens mest tossede. Og det var der noget om. Den handlede om agurker og om jeg havde lyst til at deltage i en hyldest til agurken i forbindelse med #WorldCucumberDay.

Som deltager skal du passe din agurk og konkurrere mod andre bloggere og journalister om at dyrke den flotteste plante. Men hvordan konkurrere man om det? Jo, det kommer der en forklaring på her:

“Fordi et forsøg mellem Hendrick’s og agurkeekspert og forsker Graham Brown fra Sydney University har vist, at agurkeplanter kan udvise karaktertræk, der normalt er forbundet med følende væsener. De kan reagere på eksterne stimuli og vokse sig større og saftigere som følge af usædvanlig og omsorgsfuld pleje. TRUE STORY og mega sejt!”

Helt ærligt. Hvem ville sige nej til at være med til det?

Desuden er jeg gået have-amok og mine planter er blevet mine anti-stress-buddies <3 Jeg elsker virkelig at rende rundt derude.

Velkommen hjem!

I dag modtog jeg min nye baby og jeg har lagt en plan for hendes pasning <3 Hun skal blive den smukkeste agurk nogensinde.

World Cucumber Day

For det første skal hun døbes i morgen og jeg glæder mig til at afsløre hendes navn. Ja, min plante er en hun 🙂

Til at starte med har hun sagt hej til hendes nye venner i vækstbørnehaven. Thomas-Tomat der er ved at spirre fra frø fra en tomatsalat jeg fik på Sicilien, Chili-Charles der kommer fra svigermors drivhus i Esbjerg, Mindy-Mynte der gerne skulle slå rødder og blive en del af mit myntebed og Kalle-kaktus vi kom til at knække af i Naxos… og nå ja, Bjarne-Basilikum fra Kvickly.

Børnehaven er sydvendt og sikrer optimale lysforhold og varme tidlig morgen og til sent om aftenen. Om dagen kommer ungerne ud til alle de andre på terrassen.

Planter i vækst

Nu slapper hun af med de nye venner til lyden af DYBVAAAD! og de gode grin. I morgen bliver en lang dag med alle vennerne udendørs og så skal hun lytte til sine første toner af Lady Gaga!

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Landsmødeskjorten - OG HVAD SÅ NU?!