Vækst-børnehave og afstresning!

Ny lejlighed til Agnes!

Hej venner,

I skal lige have en lille update på Agnes, som i blev introduceret for i indlægget Vækstbørnehave & afstressning.

Agnes-agurk har det rigtig dejligt i vækstbørnehaven og hendes tilstedeværelse har sat gang i hormonerne på drengene. F.eks. spirrede Thomas-tomat allerede dagen efter Agnes var ankommet og Kalle-kaktus blomstrede så smukt i et forsøg på at imponere. Så vi er allesammen glade for at Agnes er flyttet ind.

blomstrende kaktus

Som nævnt sidst, så er det selvfølgelig ikke meningen at Agnes og vennerne i vækstbørnehaven skal stå indendørs hele sommeren. Det er for kedeligt. De skal selvfølgelig ud og møde de store børn i haven, og det har der heldigvis også været god mulighed for med de seneste dages gode vejr. Herunder kan du f.eks. se Agnes’ første møde med urtebedet, purløgene, brombærrene, citrontræet og stikkelsbærrene.

vækst i haven

Men når dagen er omme og temperaturene falder, så skal Agnes altså ind i børnehaven igen. Hun er nemlig ikke glad for lave temperaturer og blæst. Hun skal have ro og lune temperaturer. Billedet herunder er fra i lørdags da vi havde venner på besøg til strandtur og grill. Da klokken blev 20.00 sagde alle pænt godnat og Agnes blev båret ind.

godnat agnes

Men vi kan ikke have al det flytteri og helt ærligt, så har Agnes fortjent sin helt egen plads. Et sted med gode temperaturer og ingen vind. Så vi er begyndt at kigge på ny lejlighed til Agnes. Et smukt lille drivhus! Nærmere bestemt et Juliana City Greenhouse, men desværre er det udsolgt alle steder, så Agnes må leve med flytningerne lidt endnu….. Medmindre du selvfølgelig kender et sted der ligger inde med et? Eller måske du kender et andet mærke der også laver de små søde drivhuse?

juliana city greenhouse

Til sidst får i lige et billedet af en anden af Agnes’ nye venner, Gustav. Han har været hos os i 10 år og gør hvad han kan for at vise hende hvordan man nyder livet i haven.

fransk bulldog

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vækst-børnehave og afstresning!