OH MY GAGA!

Turen går til Mauritius

Hey guys!

Dagen, og dermed weekenden, er ved at være omme. Men det gør ikke så meget. ikke så meget. For en gang skyld har mandag noget spændende at byde på. Først et lille recap fra min weekend.

Oliver bjerrehuus

Denne weekend var én af dem der virkelig blev brugt til fulde. Allerede fredag med en fed dag på jobbet i Torvehallerne og frokost og shopping med skønne Kristine, der ellers har forladt storbyen for at bo og studere i Odense, til aftenens fejring af vores gode ven Neal’s fødselsdag. En fødselsdag der startede med lækker champagne, fortsatte med middag på Uformel og sluttede på Le Bombale da det lukkede. Så var weekenden ligesom i gang. 🍾

Uformel

Lørdag var energiniveauet noget lavere, men aftenen blev alligevel udnyttet til et gensyn med min gode veninde Sofie, jeg næsten ikke har set siden vi blev færdige på studiet i foråret. Sammen med min anden gode veninde Sofie og min mand Søren, var vi en tur på Izumi Sushi. Ja, Sofie, Sofie, Søren og Søren fik Sushi på Izumi. Det er seriøst den nye “fem flade flødeboller….”. 🍤🍣

Som en lille ekstrabemærkning vil jeg altså anbefale Izumi i Charlottenlund fremfor den på Østerbro. Menuen er den samme og begge steder laver god sushi, det er bare som om den er endnu bedre i Charlottenlund, og hvis man skal spise i restauranten er det også hyggeligere. 🌟

Søndag er gået med Barnedåb for lille smukke Alberte, som er vores gode venner, Stefan og Karina’s, nyeste skud på stammen. 👪 En fantastisk hyggelig dag i selskab med deres familie og venner, som er af den type man føler sig godt tilpas med, selvom man ikke har set dem siden sidste barnedåb eller store fødselsdag.

Mauritius i morgen!

Nu er det sengetid og i morgen skal der pakkes færdigt inden vi vender snuden sydpå. Det er nemlig blevet tid til bryllup på Mauritius. 🏝

Vores gode venner, Neal og Charlotte, skal endelig sige det store ja til hinanden. ❤ … og vi glæder os. Både til at overvære deres bryllup, til Mauritius og til at bruge nogle dage med deres venner og familie. (Jeg mødte et par stykker til polterabend for Charlotte, og jeg lover jer for vi får det skægt).

Okay, indrømmet, jeg glæder mig også for sindssygt til at hoppe i havet og svømme med vilde delfiner. Ikke sådan nogle der er proppet ned i et bassin og hopper gennem ringe for turister, men sådan nogle helt vilde delfiner der frivilligt svømmer ind i det samme område hver dag for at lege med os landkrabber. Maj fra Travelush.dk har skrevet lidt om det på hendes Blog.

På Mauritius skal vi bo på to forskellige resorts. Det sidste, og der hvor brylluppet skal holdes, er det utrolige Heritage Le Telfair. Det skal i nok få at se på både instagram, Snapchat og her på Bloggen.

Her er et sneak-peek:

Heritage Le telfair

Heritage Le telfair

Nu bliver det spændende om jeg overhovedet kan sove efter weekendens mange indtryk og forventningens glæde. Jeg er mega træt, så håber virkelig på en god nats søvn. 😴

Sov dejligt derude.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OH MY GAGA!