Mig i en kasse? Ha ha!

Tid til revolution!

[wpsocialite]

Revolution

Revolution er et voldsomt ord tænker du måske, men ikke desto mindre er det præcis det vi har brug for.

For nogle dage siden skrev jeg indlægget “Service er et jysk fænomen”, som virkelig fik mine følgere til tasterne. Indlægget handlede om min oplevelse med den, mildest talt, ringe service i Københavns butikker.

I kommentarsporet lærte man hurtigt at jeg ikke var alene om at være træt af dårlig service. Så hvad skal man gøre? Klage? Brokke sig? Eller lade vær’ med at støtte butikkerne der yder den dårlige service? Tjo, det kunne man gøre, men er det nu også den rigtige vinkel?

Sig tak, ros og anerkend

Efter indlægget fik jeg også en mail fra en fyr der hedder Christian. Han havde også læst mit indlæg, men i modsætning til alle andre havde han især bidt mærke i den ros jeg skrev om en enkelt af de ekspedienter jeg mødte på min jule-shoppe-tur.

Se, det var jo egentlig ret interessant. I stedet for at brokke mig over de dårlige oplevelser, kunne jeg i stedet vælge at fokusere på den ekstremt gode. Den tanke kan jeg virkelig godt li’.

Hvad siger i venner? Er det en Service Revolution vi skal have gang i? Og skal den indebære at vi som kunder roser den gode service, den hjælpsomme ekspedient og ham der altid får os til at smile?

Jeg siger ja!

Jeg starter!

Som med alle andre revolutioner skal én person tage første skridt og denne gang er det min tur. Heldigvis har jeg sørget for backup!

I dag mødtes jeg med tre skønne mænd der er ligeså klar på revolutionen som jeg. Jeg  har lavet en virkelig fed aftale med drengene! Den afslører jeg indenfor den næste uge. Det bliver virkelig godt!

Service

Følg med og tag del i revolutionen. Den kommer, og det gælder om at være på den rigtige side af historien.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig i en kasse? Ha ha!