Oil-Pulling? Nå nå, det prøver vi!

Mig i en kasse? Ha ha!

Jeg har lige modtaget mit år med Spotify. Igen i år viser min musiksmag at jeg ikke er til at putte i en kasse, hverken når det kommer til musiksmag eller bare sådan generelt.

Det er sjovt det der med kasser, men det er endnu sjovere når folk bliver stærkt forvirrede når du træder ud af den kasse de har placeret dig i. Jeg oplever det ofte og særligt musikken chokerer de fleste.

sing gif

Til mine nye kollegaers store overraskelse

I fredags var jeg til julefrokost med mine nye kollegaer. Jeg har fået job som marketingsansvarlig for en mega fed virksomhed der er i fuld fart frem. Firmaet er en blanding af direktørtyper, sælgertyper og konsulenttyper, som firmaer er flest. Og så er der mig. Den kreative grafikertype der, selvom jeg prøver, ikke kan holde min kæft.

Til julefrokosten i fredags var vi på Hyttefadet i Nyhavn hvor øl, juleplatte og snaps sloges om pladsen i maven. Efter maden kom der livemusik og jeg blev spurgt gentagne gange hvad jeg ville høre. Efter et par ganges afslag på at komme med ønsker (fordi jeg ved jeg kommer til at synge med), sagde jeg at jeg bare gerne ville høre Hanne Boel med “Don’t know much about love”. Det grinede de andre meget af, men de gav ønsket videre.

Og så skal jeg ellers lige love for at det gik løs.

Da de første toner af Hanne Boel lød fra bandet vendte alle sig mod mig for at se om jeg nu også mente det. Og det gjorde jeg! Aldrig har jeg givet den så meget gas til Hanne Boel, og det blev startskuddet til en syngende aften. Faktisk i så voldsom en grad at flere af Hyttefadets gæster var mere underholdt af mig end deres selskab. Det var nok en blanding af at grine med mig og grine af mig.

Da aftenen var ved at være slut stod jeg udenfor og fik mig en lille-bitte cigaret. Et par piger sad og hviskede og grinte. De havde også haft glæde af mit one-man show med Hanne Boel, Shu-bi-dua og John Mogensen. En ældre dame kom hen til mig med ordene: “Det fascinerende er altså at du kan alle sangene udenad, mens bandet sad og kiggede på teksterne på deres papir!”. Lidt efter kom bandet ud, kiggede på mig og udbrød: “Hvad satan? Det er jo vores kor der står der.”! Ja, den 28-årige mand med den velplejede hud og det skarpt satte hår havde overrasket hele selskabet med sin bodega-stil.

Mit år med Spotify

Da jeg her til morgen ser mailen fra Spotify kunne jeg ikke lade vær’ med at grine. Der er nogle virkelig interessante facts.

søren juliussen

Vidste du f.eks. at jeg er en del af den ene procent der lytter mest til “Venter På Far”, at den sang jeg har lyttet mest til er “Dum for dig” med netop Venter På Far og at mine top fem genrer alle indeholder “pop” som en del af titlen? Nej vel? Eller, hvis du har festet med mig bare én gang, så vidste du det nok godt.

soren-juliussen-spotify

Lady Gaga og Justin Bieber er selvfølgelig også på listen. Alt andet ville være mærkeligt. Det har de været de sidste mange år. Som noget nyt er Shu-bi-dua med på listen, og det samme er Dixie Chicks. Sidsnævnte er altså steget i graderne siden koncerten i London i foråret. Den tur kan du læse om her: Må jeg anbefale London?

dixie-chicks-o2-arena

Dixie Chicks, O2 Arena, London 2016

Nu vil jeg smide noget musik i ørerne. Spotify har nemlig lavet en 2016 playliste skræddersyet til mig. Den er helt sikkert genial!

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oil-Pulling? Nå nå, det prøver vi!