Det er sgu for Alternativt!

Kolde snuder & varme hjerter!

Jeg bliver altså nødt til at dele denne her med jer!

Ét af de sidste projekter jeg lavede under min uddannelse var en App henvendt til hundeejere og de der ikke selv havde en firbenet ven, men som gerne ville have selskabet én gang imellem. Idéen udsprang af besøgshunde på plejehjem og vi tænkte at det kunne være en fed idé at lave en portal hvor private kunne mødes. Da min mormor levede elskede hun at kigge efter mine to bullere, og jeg tænkte at mange andre sidder derhjemme, måske alene, og mangler selskab.

Idéen udviklede sig og vi så en mulighed i at udvide med pasning/luftning af de firbenede i ferieperioder eller hvis hundeejeren havde aftaler efter arbejde. I ved, sådan lidt Uber-agtigt. App’en skulle alene hjælpe med at finde venner i nærheden, mens al kontakt skulle foregå mellem parterne.

Overhalet af virkeligheden!

Da jeg mødte på job her til morgen så jeg at min fantastiske dyrlæge, Lise Rovsing fra dyreklinikken Artemis, havde postet information om deres pasningsnetværk – Snudeservice. En side der forener hunde- og katteejere med potentielle passere. Det er altså en brand god idé.

Siden hedder snudeservice.dk og styres af Snudekompagniets Hanne Truelsen og ovennævnte.

Hvis du er interesseret i at læse mere, så tag et kig på deres side og læs hvordan du bliver godkendt, for ja — de screener alle der tilmelder sig.

snudeservice.dk

Læs også Lise Rovsing’s gode råd til hunde der er bange for fyrværkeri: Gode råd til hundeejeren og vores fælles holdning til hundeloven: Hundeloven skal afskaffes

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er sgu for Alternativt!