Ja ja Özlem, men hvad med dig selv?

Det er sgu for Alternativt!

Forleden var der afslutningsdebat i Folketinget. Her kommer alle politiske ordførere på talerstolen og fremlægger deres tale. Efterfølgende er der korte bemærkninger og spørgsmål fra de andre partier.

I klippet herunder spørger Anders Samuelsen (Liberal Alliance) Alternativets ordfører om han kan nævne et land der har fremmet ligestilling, uddannelse og velfærd uden vækst. Hvad tror i han svarer?

Baggrunden for spørgsmålet er selvfølgelig at Alternativet har meldt ud at de er trætte af at tale om vækst. Det skal vi stoppe med, må man forstå. Vi skal måle i livskvalitet. Jeg er enig. I det sidste! Jeg synes nemlig at vi i langt højere grad skal se på livskvalitet frem for gennemsnitslevealder. Det gør sig særligt gældende i ældreplejen, hvor vi har så travlt med at nægte de ældre øl til frokosten eller saftevand med sukker.

Alternativet glemmer bare at vi ville score meget lavt i livskvalitetsmålingerne hvis det ikke var fordi vi havde vækst og fremgang. Økonomi er sindssygt kedeligt, men jeg erkender nu engang at det er alfa omega for et rigt, frit og interessant samfund hvor vi har råd til at tage os af de der ikke selv kan.

Så kære Alternativet, jeg er ret ligeglad med hvad vi måler på, men vi kan altså ikke bare nægte vækst som et, hvis ikke det vigtigste, parameter.

Lad mig slutte med at spørge, hvis ikke vi skal holde et skarpt øje med væksten i vores samfund, hvordan vil i så sikre pengene til at tage sig af de der ikke selv kan i fremtiden?

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja ja Özlem, men hvad med dig selv?