Et sidste indlæg herfra....

En aften med sladderdronningen

Ditte Okman

I onsdags tog jeg min mand og min veninde under armen og tilbragte en aften i Helleruplund Kirke i selskab med sladderdronningen Ditte Okman.

Her kom vi lidt tættere på sladderbranchens virkelighed og fik også et par historier inde fra redaktionen.

Foredrag

Vi startede (selvfølgelig) med at tage for os af rødvinen, da det på en eller anden måde virkede som det rigtige at gøre i Okmans selskab.

Hvem vil røre ved mig?

Ditte Okman er i dag radiovært med hendes eget program “Det, vi taler om” på Radio24Syv. Her bliver aktuelle emner og sladder vendt og drejet med skarpe og humoristiske kommentarer fra Ditte og hendes gæster. Et program jeg virkelig holder af. Vi kommer tilbage til hvorfor senere.

Ditte startede med at fortælle om hendes karriere, som indeholder et praktikophold hos BT, job hos Se&Hør og som en del af Venstre på Christiansborg. Sidsnævnte er nok det Ditte er mest kendt for. Det var nemlig i den forbindelse vi oplevede Danmarks første shitstorm.

Ditte okman shitstorm

Her er de værste eksempler på Okmans ytringer om kendte og ukendte på Facebook:

‘Paven er et svin’.

‘Dronning Margrethe siger nøjagtig lige så hjernedøde ting som Amalie fra Paradise Hotel’.

‘Ham der Erik Hassle er grimmere end forsangeren fra Simply Red, da han var aller-grimmest’.

‘Der står en fucked up medicineret psykisk syg dame (…), der helt hæmningsløst hælder ud af sit triste lorteliv over enhver kunde’. (Om kioskdamen på Christiansborg)

‘Vibeke Storm ser fed, rig og svinsk ud. (…) Hun er ond og magtsyg’.

‘Håber at Tine (fra X Factor, red.) bliver tyk igen’.

Opdateringerne endte med at få Ditte Okman fyret fra Venstre og nu stod hun altså som hende den onde fra shitstormen. Som hun selv sagde: “Spørgsmålet var nu: Hvem vil røre ved mig? Hvem vil sættes i forbindelse med hende der svinede psykisk syge”.

Det ville Radio24Syv, som har en tendens til at give plads til de kontroversielle udtalelser og de der udtrykker dem. Det blev starten på, ikke bare et comeback, men et yderst succesfuldt radioprogram. I dag er “Det, vi taler om” det andet mest lyttede program på Radio24Syv.

De gode historier

For os der jævnligt lytter med var der et par gengangere af nogle virkelig underholdende historier og Ditte spillede også et par klip fra programmet. Især lægger Ditte vægt på hendes gæster og de historier de kan fra underholdningsbranchen og de kulørte blade. Det er også disse historier der gør programmet så fandens godt. Det er ikke bare sladder, men også fortællinger og vinkler vi dødelige ikke kender til.

Vi talte også om hvordan redaktionerne rundt omkring tager stilling til de gode historier og hvilke overvejelser de gør sig før de sender dem i trykken. For modsat hvad vi tror, så overvejer de faktisk om historierne er forsvarlige at bringe.

Tiptelefonen

Fra Dittes tid på Se&Hør fortalte hun bl.a. om tiptelefonen og de opkald de modtog.

Overraskende ofte var det venner og bekendte til de kendte der kontaktede sladderbladene med historier og nyheder, og endnu mere overraskende er det at de kendte selv kontakter Se&Hør for at få plads i bladet.

Under foredraget fik vi også nogle navne på kendisser der selv havde ringet ind, men dem giver jeg ikke her.

Det, vi taler om

Programmet “Det, vi taler om” bliver sendt hver fredag kl. 13.05-15.00 på 24Syv og kan også høres på podcast på 24Syv’s App og hjemmeside.

Sladder er en del af os, det har altid været en del af vores samfund og helt ærligt, så tror jeg aldrig vi slipper sladderen. Så hvorfor ikke få det serveret med humor og indsigt?

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

2 kommentarer

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et sidste indlæg herfra....