#TeamLyngvild

Et sidste indlæg herfra….

Kæreste læser,

Så er det på tide med en lille update fra 2870 Dyssegård – og nok den sidste herfra. Ja, det lyder en del mere voldsomt end det egentlig er. For det bliver selvfølgelig ikke mit sidste blogindlæg nogensinde. Mine faste læsere ved udemærket godt at jeg ikke kan holde min kæft alligevel, så hvorfor overhovedet lege med tanken? Nej, jeg mener selvfølgelig at det er sidste indlæg fra Dyssegård hvor jeg har boet de seneste 6 måneder. Onsdag i næste uge er det nemlig d. 1. februar og så ved vi allesammen godt hvad der skal ske. Gør vi ik? Ellers må du altså læse om det i mit indlæg fra Juli 2015 her: Jeg flytter!

Efter 2 års ventetid er min nye lejlighed endelig klar til overtagelse og jeg er spændt som et lille barn. Vi var forbi til en gennemgang af fejl og mangler for et par uger siden og her så jeg første gang mit nye hjem malet med gulv, køkken og badeværelse. Der var virkelig ikke mange fejl at finde og det var selvfølgelig en ekstrem lettelse. Nu skal foråret bare komme, så vi kan få noget græs på plænen og lidt blade på hækken (som endnu ikke var plantet grundet frost). Jeg har også en klar forventning om at traktorsporene er væk på onsdag, men vi får se…..

lejlighed amager strand

Billeder indefra må i vente med til jeg får indrettet lejligheden. Jeg har haft to år til at planlægge det, så jeg håber virkelig det bliver så godt som jeg forestiller mig. Desuden har jeg kigget drengene fra &Article.com over skulderen, så helt galt kan det ikke gå. Tak for at oprette den blog! Derudover har Pinterest virkelig været et godt værktøj til at holde styr på idéerne.

indretning pinterest

1. februar er en særlig dato…

1. februar 2017 virkelig en særlig dato for mig. Udover jeg overtager min lejlighed er der endnu engang nye udfordringer i mit arbejdsliv. De mange opdateringer indenfor det felt det seneste år skyldes selvfølgelig at jeg i juni 2016 blev uddannet og startede selvstændigt i september. Det har været ekstremt spændende at prøve og jeg har både mødt nogle fede mennesker og udført vidt forskellige opgaver. Jeg har også lært ekstremt meget i perioden, både om mig selv, samarbejde og ansvar. En lærdom jeg også tager med videre i mit nye job som Brand Manager hos Worklife Barometer. Dét er virkelig en spændende virksomhed, og den vil jeg fortælle meget mere om i et indlæg for sig selv. Hvis du er nysgerrig kan du se mere her: www.worklifebarometer.com.

Nu er det ved at være tid til at sige farvel til samarbejdspartnere og kunder, hvilket virkelig ikke er nemt når jeg har så gode relationer til de fleste. Jeg har ikke været en mailadresse eller et telefonnummer på et kontor et sted, men har mødt op og arbejdet hos mine kunder, hvilket har givet samarbejdet en kollegial dimension. Og vi ved jo allesammen hvordan det er at sige farvel til kollegaer man er glad for. Til dem skal lyde et stort tak for den tillid de har vist mig! Kys til Bjarne, kys til Danmark…..

En travl uge forude…

Nu er der travlt med at få styr på det nye job, flytning, levering af møbler, aflevering af lejlighed og så skal jeg også lige forbi Hellerup Kirke på onsdag til foredrag med journalist Ditte Okman der blandt andet er kendt fra “Det vi taler om” på Radio24Syv.

Måske er dette ikke helt sidste indlæg fra Dyssegård, for jeg tror måske der kunne være nogle sjove pointer at berette om fra det foredrag. Nu må vi se. Jeg tør ikke love noget med en kalender der måske har været lidt for optimistisk.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#TeamLyngvild