Av, mine løg!

Har du glemt noget, mand?

Sponsoreret

Vi kender det allesammen – Man sidder sammen med vennerne og taler om parforhold, minder og sjove oplevelser. Stemningen er god og vi griner af alle de sjove små historier. Lige indtil én i selskabet får sagt det forbudte. Det øjeblik hvor én i selskabet, typisk en mand, blander minderne med ekskæresten ind i det nye forhold. AV!

Det er ikke noget mænd gør med vilje. Faktisk har vi videnskabens ord for at vi husker dårligere. Men det er sjældent en godtaget undskyldning, det ved vi godt!

Anthon Berg har lavet endnu en skøn kampagne (jeg ved ikke hvilket bureau de bruger, men jeg elsker det), hvor de sætter fokus på mænds hukommelse. Det er der kommet denne skønne film ud af:

Jeg er en rigtig mand!

Vi bliver ofte spurgt hvem der er kvinden i vores forhold og de fleste ville nok pege på mig. Det kan jeg da sagtens forstå, men liiiige omkring dette emne er jeg så meget mand man kan være og min husbond er en kælling af rang. Hold nu kæft hvor kan han huske alting. Ansigter, navne, dage, ferier, oplevelser og steder. Jeg kan huske at jeg har stået i lufthavnen og kigget efter toldfri cigaretter, at jeg var tilfreds med vores hotelværelse og at rengøringsdamen ikke var den samme alle dagene. Det er cirka det. Hvorfor tror i jeg tager så mange billeder? 😛 Ha ha.

Jeg kunne sgu godt bruge et “good standing kit”, så i finder mig nok i konkurrencens kommentarspor!

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Av, mine løg!