Typen der golfer!

Av, mine løg!

Sponsoreret

ride comfortably

Kender du det når du får dine løg i klemme? Altså, ikke sådan i en dør eller noget, men bare sådan generelt når man lige svinger det ene ben over det andet, når ens jeans er liiiidt for stramme eller hvis man lige cykler over et bump på vejen. Det tror jeg du gør!

Her til morgen fik jeg kigget på en ny kampagne, der sætter fokus på mandens testosteronniveau som er lavere i dag end for 50 år siden. Den tilhørerende video starter med at minde os mænd om de klemte løg – meget grafisk og med lydeffekter! Jeg fik det helt skidt… Lige indtil jeg så afsenderen! Det havde jeg ikke lige set komme, og fantomsmerterne gik over til et grin i stedet.

“Undersøgelser peger på, at den danske mand har mindre af det mandlige kønshormon testosteron i dag end for 50 år siden.”

Reklamefilmen tager udgangspunkt i den danske mand og modellerne optræder som mænd er flest. Det er pragtfuldt på så mange niveauer. Tjek den her:

Budskabet er hylende morsomt og passer perfekt ind i mit verdensbillede. Jeg har en meget klar definition af hvad maskulinitet er og bliver derfor virkelig ramt af kampagnen. Læs her hvad de selv skriver:

“Den danske mands testosteronniveau og dermed maskulinitet er faldende. Og det er ikke godt. For det kræver sin mand at købe en stationcar. Derfor har vi nu udviklet Ride Comfortably by Opel – testosteronvenlige underbukser, der giver mandens skridt de bedste forhold, så han kan blive mand nok til at træffe voksne og komfortable valg i livet.”

If that ain’t hillarious !!!

Du kan læse mere om kampagnen på ridecomfortably.dk

ride comfortably

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Typen der golfer!