Vintertid = filmtid!

Nej, realitydeltagere BØR ikke få løn

Min blogger-kollega Freja Fokdal skrev i går indlægget “Reality deltagere bør da få løn”.

Jeg kan sagtens forstå Freja’s argumenter, men er helt uenig i konklusionen. Det er korrekt at realityshows er big business med en masse penge involveret, men når det kommer til spørgsmålet om løn er vi altså på det lavpraktiske niveau af udbud og efterspørgsel.

Not special

Realitydeltagere vs Realitypersonaer

Når vi kigger på realityshows som f.eks. Paradise Hotel, Big Brother og Robinson, så er antallet af mennesker der ønsker at deltage gratis så højt, at løn slet ikke er et spørgsmål. Det er simpelthen ikke derfor de gør det. De gør det for oplevelsen, eksponeringen og chancen for at vinde en million. Alt det får de og derfor er det helt forkert at tale om at de BØR få andet.

Desuden får deltagerne billetter til filmpremierer, gratis produkter at flashe på sociale medier og en helvedes masse gratis byture. Ja, hvis du kigger på værdien, så vil du se at deltagerne får løn.

Ser vi til gengæld på nogle af de realitypersonaer der er at finde på skærmen, så er problemet jo slet ikke eksisterende. Hvis du er interessant nok, så får du din løn.

Se bare hele Danmarks “Familien fra bryggen”. Vi elsker den familie. Vi elsker deres liv, deres forhold, deres livsfilosofi og deres vilje til at dele. Og de får løn. De får løn fordi de ikke kan erstattes. Der er en Linse, én Gekko og kun én Mopper.

Familien fra bryggen

Photocredit: Viaplay

Gustav og Sy Lee er andre eksempler på succesfulde realitypersonaer. De har trukket sig fra det meste reality, men har brugt eksponeringen til at skabe nye karrierer. De får også deres løn. Det fik de ikke da de deltog i TV3’s programmer, men det var vist en meget god investering.

Step up your game

Så kære reality deltager, hvis du vil have løn må du altså skille dig ud. Der er alt for mange der gerne vil overtage din plads.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vintertid = filmtid!