Alle kan danse!

Dramatisk lørdag!!!

Blod alle steder, rødvin op ad væggen og en dyb flænge mellem øjnene. Sådan endte min lørdag aften, der ellers havde stået på date med min mand.

Den perfekte weekend…

Min weekend var for en gangs skyld uden planer. Det eneste vi havde sat os for var at gå nogle lange ture med hundene, besøge byggeriet af vores nye lejlighed og spise nogle gode bøffer. Som sagt, så gjort.

Bøf og rødvin

Efter en perfekt middag med fantastisk lækre angus-bøffer fra Irma og rødvin vi hentede hjem fra Italien, var jeg en smule snaldret.

To flasker vin senere…

Nu bliver det altså rigtig sjovt. Eller, ikke lige da der skete, men bagefter.

Lige efter at have hældt det sidste glas rødvin op vendte jeg mig mod sofaen og BANG!

Jeg snublede over Thorkild (min hund) og i forsøget på at redde mit ansigt for at knalde ned i sofaen, rækte jeg hånden (med rødvinsglasset) frem mod armlænet. Det lykkedes mig at bremse faldet, men mit hoved er åbenbart sindssygt tungt, så det fløj videre ned og bankede mod glasset. Glasset smadrede i tusind stykker, og mens de fleste klingede mod gulvet, sad det største mellem mine øjne. DRAMA!

Du bløder!

Min mand kiggede chokeret op fra sin iPad og udbrød: “Ej skat, du bløder”! og ja, det gjorde jeg. Virkelig meget. Seriøst, jeg vidste ikke man kunne bløde så meget af at skære sig.

Mens min mand var ved at kaste op over synet af ulykken forsøgte jeg at stoppe blødningen. På det tidspunkt var jeg ret sikker på at hele mit ansigt var revet i ligeså mange stykker som glasset. Så galt gik det dog ikke.

Nu håber jeg bare det heler nogenlunde ordentligt, så jeg kan få mit ansigt tilbage. Som mine gode ven Neal skrev: “Åh nej, ikke det pæne ansigt!”. 😂

Sår i hovedet

Ja, sådan ser det ud dagen derpå. Nu afventer jeg mit sæbeøje. Jeg burde nok have været syet med et sting eller to, men det kunne jeg ikke overskue i nat.

Jeg lover at opdatere udviklingen på snap! 🌟 Brugernavn: S_Juliussen

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle kan danse!