Mad med omtanke - Roden til et godt liv!

Danmarks lækreste frisør!?

På lørdag er der inviteret til Bloggers Delights 5 års fødselsdag, og der vil uden tvivl komme et hav af indlæg om mine medbloggeres problemer med at finde det rette outfit.

Det problem springer jeg let og elegant over, men det var et must at jeg skulle have gjort noget ved parykken inden den store fest. Seriøst, selv Anne Hathaway i “Princess diaries” ville være forskrækket hvis jeg mødte op uden en tur ved frisøren, og jeg kan jo ikke møde op med den samme hue som pryder alle billeder af mig fra de sidste 14 dage.

What to do?!

Jeg har altid haft svært ved at finde en frisør jeg var rigtig glad for og har i mange år foretrukket at blive klippet hos min svoger i Esbjerg. Han er spansk, tidligere dragqueen, kreativ og generelt virkelig dygtig til sit fag. Desværre er César på den modsatte side af storebælt, og det er alligevel en lang tur at køre for en klipning.

Heldigvis har jeg for nogle uger siden, en sen aften (læs; morgen) efter et par flasker vin og lidt for meget champagne, mødt Kristian.

Kristian ligner ikke den typiske frisør og jeg troede faktisk bare han tog pis på mig da han fortalte at han havde sin egen salon. Det gjorde han ikke!

Jeg sendte Kristian en sms, og vi fik booket mig ind til en tur i stolen.

klemmes-hairdresser

Okay, jeg glemte at fortælle at han er virkelig pæn….. Lad os lige tage en dyb vejrtrækning og nyde billedet inden vi går videre!

……. Er du klar til at læse videre? Godt så!

Klemme’s ligger i en kælder i indre by og på trods af at jeg har været på en restaurant lige ved siden af for et par uger siden, anede jeg ikke at der lå en salon der.

Salonen er afslappet og indrettet i samme stil som det lille kælderlokale, vandet serveres i krystalglas og stolene ligner noget der er hentet direkte i 30’erne. Det er altså lækkert! Jeg er en sucker for gode koncepter.

frisoer-klemmes

Kristian tog livet af min mafia-frisure og jeg er så klar på kun at bruge 5 minutter på at sætte hår det næste stykke tid…. Desuden tror jeg at jeg har fundet min nye frisør i København!

Lækkert koncept, lækker beliggenhed og lækre priser.. og nå ja, lækker frisør! Det er en ren win win.

Info:
Hjemmeside
Facebook

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat
   

6 kommentarer

 • Jeg bor desværre ikke i København men Kolding. Der er sådan set masser af frisører, men jeg er ikke gået fra en frisør fuldt ud tilfreds mere end én gang – og hun er stoppet for et par måneder siden.
  Så hvis du har nogle gode tips, er jeg meget lydhør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der findes ikke noget bedre, end at finde en fast frisør, man er glad for!
  – Der findes så omvendt heller ikke noget sværere 🙁

  Mvh. Christian der stadig er på udkig efter min nye, faste frisør..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Søren Juliussen

   Du har så ret, Christian.

   Jeg vil virkelig anbefale at tage et kig forbi Klemme’s, hvis du bor i Københavnsområdet. Ellers kender jeg nogle stykker rundt om i landet.

   //Søren

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fin du blev søde Søren

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mad med omtanke - Roden til et godt liv!