Dead by choice!

Ole Henriksen er medvært i Natholdet!

ole_henriksen

Er lige vågnet til nyheden om at Ole Henriksen er medvært i Natholdet på torsdag. Min søde veninde, Annika, har både tagget mig i opslaget fra Natholdet og skrevet til mig – ret tydeligt at hun ved hvad det ville betyde for mig at møde den kære Ole.

Så! Jeg har smidt håndklædet i ringen, pakket al værdighed væk og skrevet en mail †il produktionsselskabet bag Natholdet. Jeg bliver nød til at komme ind og møde Ole. Han er mit største idol, og som skrevet tidligere, her, har hans livsglæde og engagement i livet reddet mere end bare min hud.

søren juliussen natholdet

Kære Natholdet. Under valgkampen kaldte i mig Søren Villumsen på landsdækkende TV, og jeg er ret sikker på det var det der kostede mig valgsejren. Nu er jeg jo ikke typen der bærer nag, og jeg er virkelig glad for min undskyldningskop – men jeg beder jer. Gem en plads til mig – det ville betyde alt!

… og kære læser, hvis du læser det her, så hjælp mig med at skubbe på! <3

//Søren

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dead by choice!