Haps, haps, haps, nu skal vi ha' snaps!

Hemmeligheden!

Under valgkampen blev mit ansigt, og særligt min hud, et emne for sig selv. En politisk satireside udpegede mig som “Kongerigets blankeste kandidat”, en kendt kunstner postede billeder af mig og stillede spørgsmålstegn ved de valgplakatsansvarliges kompetencer og på instagram kunne man se flere opslag hvor folk kommenterede på mit udseende. I særdeleshed en speciel oplevelse, som ærligt talt virkede noget sørgelig.

Som en god veninde sagde: “Helle har Guccitaskerne, Løkke har sine fadøl og du har pæn hud”.

Det viste sig også hurtigt, at mens de “grimme” kommentarer lå meget offentligt, kom der flere og flere positive i min egen indbakke. En hel del ville vide hvilke produkter jeg brugte.

Beauty is on the inside

Både under og efter valgkampen er jeg blevet kontaktet og spurgt hvilke hudplejeprodukter jeg bruger, og nu må det være på tide med en gennemgang.

Vær opmærksom på at beskrivelserne er mine egne og derfor ikke nødvendigvis er hverken bevist eller testede for mine påstande.

Hverdagsritualet

Først og fremmest skal det siges at jeg er en sucker for vores allesammens creme-konge, den fabelagtige, Ole Henriksen.

ole_henriksen

For mig er mit daglige ritual mere end bare rens, toner og fugt. Det er hverdagsvelvære for både “krop” og sind. Jeg har tidligere skrevet om min depression og faktisk var Ole’s morgenrutine én af de ting der hjalp mig.

“Godmorgen Søren – hvor ser du godt ud i dag!”

Den sætning ændrede alt og i modgangstider, som vi jo alle oplever, hiver jeg tricket frem igen. Det kan lyde åndssvagt, men det virker.

Nå, tilbage til produkterne:

Ole henriksen

Ovenstående er mit udvalg af produkter fra Ole Henriksen og jeg kunne ikke undvære et eneste. Faktisk er der endnu et, men der glemte jeg at få med i paraden.

Renseskum, toner, collagen booster serum, øjengel, 2 x fugtighedscreme, natgel og scrub.

Ja, ingen sagde det skulle være simpelt at have pæn hud, men jeg kan berolige jer med at man slet ikke behøver alt det som jeg har. En god rens, en fugtighedscreme og en øjencreme kan altså gøre underværker for de fleste.

Jeg er faktisk lidt ked af at min renseskum ikke er på billedet. Den er min nyeste anskaffelse i serien og jeg er helt forelsket. “African red tea cleansing foam” dufter helt fantastisk og skummet giver en følelse af en mild og blød afrensning. I love it!

Jeg kunne skrive detaljeret om alle produkterne og den oplevelse jeg har med dem, men der vil stå nogenlunde det samme. Velduftende, blød, opstrammende og lækker, og så vil jeg bare tilføje at det er super lækker at min skintonic kommer i form af “Face mist” som lander blødt på huden og at øjengelen bliver påført med en metalkugle der øjeblikkeligt køler omkring øjnene – godmorgen!

Særlige rutiner 

Mens ovenstående er en del af de daglige rutiner, har jeg også den ugentlige scrub og maske.

Først skiller jeg mig af med døde hudceller med Ole Henriksens valnøddescrub, så lægger jeg en dybderensende maske og slutter af med en fugtgivende maske fra Origins. Derudover har jeg købt en ansigtscreme fra Clarins jeg kun bruger når jeg virkelig trænger til en opstrammer og ekstra glød. F.eks. når jeg skal ud eller har været syg.

Den sorte peel-off fra JorgObe bruger jeg kun én gang om måneden, da den er ret hård på min hud.

Ansigtsmaske

Sidst men ikke mindst er mit allerbedste råd: VAND!

Sørg for at dit væskeniveau altid er iorden. Det renser kroppen og giver fugt til huden du ikke kan få gennem cremer. Jeg forlader aldrig jobbet uden at lægge en flaske halvt fyldt med vand i fryseren, så jeg altid kan få iskoldt vand. Nogen siger det er bedre med lidt mere lunkent vand, men det kan jeg simpelthen ikke få ned.

Det var en forholdsvis hurtigt gennemgang af mine rutiner.

Møs møs

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Haps, haps, haps, nu skal vi ha' snaps!