Get the fuck out!

Jeg flytter!

Nu er det så sikkert som det overhovedet kan være. Vi har købt lejlighed og alt er gået i orden – næsten!

Havhusene lejlighed amager strand

Vi har skrevet under på et projektbyggeri ved Amager Strandpark, og hvis alt går efter planen flytter vi til September… Næste år!

Flytteplaner har vi gået med længe uden at vide hvor vi dog skulle flytte hen. Vi er glade for vores lejlighed og mangler egentlig ikke plads. En have derimod, det savner både min mand og jeg. Vi er nok de mennesker der bruger vores altan mest i vores byggeri i dag og vi har længe ønsket os mere plads. Det får vi nu.

Vi have egentlig gået med tanker om et hus, men blev enige om at ingen af os gad det store arbejde der følger med. At have hus er konstant arbejde med tagrender, tag, gavl, vinduer og hvad der ellers er. Så da vi så muligheden for lejlighed med have, 2 minutter fra stranden og endnu tættere på metroen, var det som om det bare gav mening.

Havhusene lejlighed amager strand

Som du kan se på oversigten, her under, er der stadig lejligheder tilbage, men lejlighed nr. 6 er vores. Tænk, jeg har købt en lejlighed der ikke eksisterer på andet end tegninger.

Se mere her: www.havhusene.dk

Havhusene lejlighed amager strand

Havhusene lejlighed amager strandhavhusene

En anden god nyhed er at lejlighederne bliver opført lige ved siden af min mands kusine, Maj og hendes mand, Torben’s nye lejlighed der også er under opførsel. Vi bliver bogstavelig talt naboer, kun adskilt med en lille cykelsti. Det kan godt være vi har Øresund få meter væk, men her kommer vi til at bade i Champagne og Dark’N’Stormy mens vi spiser molekylær gastronomiske kanapéer.

Derudover vil livet ved stranden også give mig lyst til at løbe, bage og finde min indre ro. Jeg er helt sikker. Der er ikke en skidt ting, som dette sted ikke kan løse.

Jeg glæder mig. Til at se min nye lejlighed, til min lille have og til at møde mine nye naboer.

//Søren

 

 

 

1 kommentar

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the fuck out!