Stereotyp - og hvad så?

Get the fuck out!

Det er længe siden jeg har hørt en ny sang og med det samme tænkt at den skulle på min playlist. Faktisk er jeg mest til det velkendte eller også skal jeg høre sange nogle gange før jeg bliver forelsket.

Men…

Jeg er stødt ind i Kato’s nye #GTFO – og jeg er forelsket. Måske er det fordi jeg sidder i bilen på 11. time på vej hjem fra Italien, måske er det fordi jeg lige har bællet en red bull eller måske er det fordi Kato har gjort det igen.

Hvis du ikke har hørt den, så kom i gang!

Find den på Spotify Her

#GTFO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stereotyp - og hvad så?