VIDEO: Derfor skal corona-smitten spredes

Idé til aktivitet for børn og voksne

Hej venner,

Jeg er taget i mit nye sommerhus på Tuse Næs. Langt fra København, Corona-udbrud og for mange mennesker. Heroppe er der frisk luft og mulighed for at lufte hundene uden at møde en masse mennesker på vores vej.

Sommerhus

I nabolaget har vi lavet en ordning hvor vi giver hinanden besked hvis vi skal handle ind, så vi kan handle for hinanden. På den måde undgår vi unødvendigt mange mennesker i butikkerne og færre udsættes for smittefare. Det er så pragtfuldt… Men også en anelse kedeligt bare at sidde og glo.

Udnyt tiden

Foråret er kommet. Naturen skyder sine første blade, blomster og skud. Det er nu vi skal gøre haverne klar til sommeren. Derfor har jeg været i haven og sørget for gode betingelser for alle de små hjælpere derude: Insekterne!

Jeg tog min assistent, Holger, med i værkstedet, samlede en masse sten, brædder, pinde, kviste og tørret græs og gik i krig med mit gør-det-selv-projekt.

Der er ingen regler for et insekthotel, udover at man skal tænke på de forskellige behov de små venner har. Nogle er til græs, nogle til pinde og andre til sten.

gør det selv insekthotel

God fornøjelse <3

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: Derfor skal corona-smitten spredes