Sådan drenge!!

Nu som indretningsarkitekt!

Indlægget indeholder affiliate

Dagen hvor vores nye lejlighed står klar nærmer sig med hastige skridt. Der er godt nok stadig et lille år til indflytning, men jeg synes overhovedet ikke det er for tidligt at begynde at kigge på indretning.

Min store udfordring er at jeg har en overordnet idé som det halter lidt med at få gjort til virkelighed. Kort sagt, jeg har brug for hjælp!

Pinterest & gode webshops!

Heldigvis er jeg en glad bruger af Pinterest, som i den grad har hjulpet mig til at sætte  billeder på mine idéer. Det er guld værd! Hvis ikke du er i gang, så se at kom afsted!

scandinavian-interior

www.pinterest.dk

Når jeg har fundet idéerne på Pinterest er næste opgave så at finde tingene og sætte dem sammen til en helhed. Her har jeg virkelig ledt efter webshops med en nordisk design stil, uden for meget bøvl. Én af dem jeg har fundet er designfavoritter.dk!

design favoritter

Én af de ting jeg har kigget en del på, er hvordan vi kan få områdets natur ind i indretningen. Vi kommer til at bo et stenkast fra Amager strand og hele området er i strandens ånd.

Der for har jeg kigget på muligheder for at få planter/græs på væggene. Ja det lyder spøjst, men med de her hylder er der faktisk en chance for at mine idé kan blive meget stilet.

Hylder med krukker
Klik på billedet for at se flere billeder på webshoppen!

Generelt er hylder og opbevaring en ret stor deal ved indretningen. I vores lejlighed i dag har vi slet ikke fået styr på det, og det betyder altså at lejligheden kan se noget “tom” ud. Det er den ikke, men den mangler detaljen. Det kommer vores nye lejlighed ikke til.

På badeværelset er det fulstændig indiskutabelt at jeg skal have denne her op. Den fås i flere farver og jeg er så stor fan at jeg overvejer om man skulle have en i kontoret og soveværelset også. Sådan er det med mig, når jeg bliver fan af noget går jeg all in.

Hylde fra Anne Linde

Vores badeværelse bliver med store sorte naturfliser og væggene bliver hvide. Det glæder jeg mig sindssygt meget til. I dag står den på små hvide kvadratiske fliser i hele badeværelset og det er bare ikke rigtig lækkert.

Den sidste ting jeg lige vil fremhæve er denne garderobe, som jeg virkelig synes er lækker!

Knager We Do Wood

Har du gode råd?

Som du nok kan se er jeg stadig i den tidlige fase og har altså et helt år til at indrette det perfekte hjem.

Jeg er ikke indretningsarkitekt og jeg ved der sidder masser af jer derude med viden på området. I må meget gerne bruge kommentarfeltet nedenunder og give mig links, gode råd eller andet som kan hjælpe mig.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan drenge!!