Tillykke svend — Du er fucking sej!

Det er min million… eller hvad?

Jeg har vundet en million! Det er mine og jeg må gøre med dem hvad jeg vil. Der er ingen jeg SKAL dele med og kun fantasien sætter grænser!

Ja, sådan kunne det lyde — og hvor lyder det dog godt. Men er det sådan det fungerer?

Kan man vinde en million og beholde dem selv når man, som jeg, er gift og har fællesøkonomi? Jeg mener, fælllesøkonomien handler jo om at dele begge parters løn — men hvad med deres spillegevinster?

Keno® har kigget nærmere på den tanke og det er der kommet en ret sjov video ud af. Her bliver en række mænd spurgt hvad deres drengedrøm er og hvordan de vil bruge én million kroner — som de selv har vundet. Efterfølgende spørger de konerne om deres mænd må bruge millionen på deres drengedrøm!?

Storsindede koner?

Jeg synes det er et sindsygt spændende emne. For hvordan reagerer kvinderne når de hører at deres mænd vil en tur i rummet eller have en fed bil? Får de lov? Og er det egentlig vores opgave som ægtefæller at blande os? I kan jo selv se i videoen herunder:


Sponsoreret af Keno

Interessant ik’?

Jeg ville ikke kunne lade være med at blande mig en smule, men jeg har faktisk stået i situationen og ved at jeg sagtens kan holde mig tilbage.

For nogle år siden var vi i Las Vegas hvor min mand havde heldet med sig på rouletten, han vandt ikke en million, men en pæn sjat. Han fik frit spil med sin gevinst og spillede dem allesammen op i løbet af ugen. Det lyder da lidt kedeligt, men han havde en skide god uge og gik hjem med 0,-. Altså, han havde brugt en hel uge i kasinoer uden at betale noget for det. Det var sgu ret fedt!

Las Vegas

Så, hvad med dig selv? Ville du reagerer som kvinderne i videoen?

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillykke svend — Du er fucking sej!