Jul = Hygge

Nyt år – Nyt job – Nye muligheder!

2016 er lige om hjørnet og jeg ser personligt frem til et år med en masse nye eventyr. 2016 bliver et skelsættende år i mit liv og jeg er så spændt på hvad det skal føre med sig.

Nyt job

For det første kan jeg nu offentliggøre at jeg i januar starter nyt job. Jeg forlader legetøjsbranchen for at starte grafisk afdeling hos Hardenberger Skilte.

Hardenberger Skilte har leveret skilte og reklame siden 1978 og her 38 år senere udvider “vi” nu med grafisk produktion. Det bliver virkelig spændende at være med til udvidelsen, og jeg glæder mig til at se hvor vi kan føre arbejdet hen.

Nyt på bloggen

Her på bloggen vil fokus også ændre sig en smule.

Jeg startede denne blog i foråret 2015 i forbindelse med den daværende valgkamp og fokus var på det tidspunkt på det politiske liv. Efter valgkampen, og særligt i efteråret, ændrede det sig til en mere livsstil rettet blog. Det fortsætter i 2016, hvor politik til gengæld vil træde endnu mere i baggrunden.

Jeg arbejder i øjeblikket på at få gæstebloggere indenfor personlig udvikling, livsstil og livsglæde. Emner der altid har fyldt meget i mit eget liv, og som jeg gerne vil dele med jer.

Jeg vil fortsat ligge en ære i at holde bloggen personlig og ærlig.

livsglæde

Jeg flytter

Som nævnt tidligere har vi købt ny lejlighed ved Amager Strand. Det betyder at vi efter 10 år i Nordvest sælger vores lejlighed og gør klar til indflytning i vores nye hjem i starten af 2017.

Jeg er allerede begyndt at glæde mig til mere plads, have, stranden på den anden side af vejen og selvfølgelig til at få de bedste naboer – Maj fra Travelush og hendes skønne mand.

amager strand

Der sker en masse andet spændende i løbet af året, men det venter jeg med at skrive om til vi nærmer os.

Hav en dejlig søndag!

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul = Hygge