Ankommet til Mauritius!

Mænd der danser med kvinder

I går sad vi, efter middagen, og fik en drink under palmerne. Der var Live musik og genskæret fra poolen glitrede på de høje stammer. Det var skønt.

Som aftenen skred frem blev gæsterne mere “løse” i udtrykket  (læs: fulde). Det var her man så de første nærme sig dansegulvet. Et par blev hurtigt til flere, og så skete der noget magisk.

Le mauricia

Dans!

Sangerinden sang lidt bedre, bandet fandt en bedre rytme og smilene blev større hos de øvrige gæster, måske fordi bandet kunne se gæsterne nyde deres performance og fordi vi alle nyder at se andre danse.

Der er aldrig nogen der er blevet i dårligt humør af at danse, og der er ingen der bliver sure over at se andre svinge hofterne frem og tilbage i takt med musikken…. også selvom de ikke helt formår at holde en rytme. Så smiler vi lidt, både af dem og med dem. Det vigtige er at vi smiler.

Så dans, venner! Tag din kæreste, ven, veninde, mor, datter, søn eller søster i hånden og dans. Så ofte så muligt!

Og nu til det vigtigste…

Det her er til de mænd der danser med deres koner, døtre, søstre og bedstemødre. I har virkelig fat i den lange ende.

Alle kvinder vil gerne bydes op til dans. Alle kvinder sætter pris på at en mand rækker hånden frem og siger: “Vil DU danse med mig?”.

Okay, jeg ved godt det er kønsstereotypt, men det gør det ikke mindre rigtigt. Ihvertfald hvis vi taler lidt generelt.

At byde op til dans er én af de kærligste handlinger du kan foretage dig. Du udvælger ét menneske at dele et øjeblik med og det øjeblik er jeres. Ingen kan få det samme øjeblik og ingen kan danse som jer. Hver dans er unik.

Da jeg kiggede rundt blandt de mange par så jeg hvordan alle kiggede mod dansegulvet. Både kvinder og mænd. Kvinderne med længsel i øjnene og mændene med ønsket om at turde. De vidste godt hvad deres partner ønskede sig, de turde bare ikke spørge.

Så kære mænd, SPØRG! Ræk hånden frem. Jeg lover jer i bliver glade for det.

Jeg savnede …

Midt i det hele gik det op for mig hvor stor en del af min observation der handlede om projektering. Lige der savnede jeg min mor, mine søstre, mine veninder og mine bedstemødre, der desværre ikke er blandt os længere.

I min familie og vennekreds danser vi. Meget. Vi svinger hinanden rundt, holder hinanden tæt og griner højt. Vi kigger hinanden i øjnene og vi afslutter sjældent en dans uden et kram.

Da jeg sad der under palmerne savnede jeg at danse med dem jeg elsker!

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

1 kommentar

  • Natassia

    Jeg vil tænde noget musik og danse med min mand i aften. Tak for dig.
    Hils! Håber i har en fantastisk aften.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ankommet til Mauritius!