Radio-debut - Sex om dagen på Radio100

Selv det bedste kan komme i for store mængder

Det seneste halvandet år har jeg ikke været aktiv på bloggen. Det skyldes min ansættelse som regionalchef for Sverige og Danmark for en international virksomhed med mange års historie i ryggen. Et job der har taget al min tid og energi, men som også har lært mig en masse nyt om mig selv og verden omkring mig. Jeg ville ikke have været det foruden, men det er det rigtige tidspunkt at sige stop, nu.

Too much of anything….

Jeg har det seneste år rejst rundt i både Danmark og Sverige, jeg har stået på en ny scene hver uge, hyldet de samme og nye mennesker for deres resultater, planlagt og eksekveret kampagner og events, holdt taler og danset med kvinder (og et par mænd) i alle aldre. Alt sammen med største kærlighed til de mennesker jeg oplevede det hele med. En fantastisk mulighed for et menneske som mig. Eller hvad?

søren juliussen tupperware

Se, det jeg har opdaget ved mig selv er at jeg, om nogen, kan opleve at for meget af det gode ER for meget af det gode. Jeg skal både have tid og plads til at trække vejret. Jeg skal have input for at levere det bedste output. Jeg skal være(!), før jeg kan være. Men jeg har også opdaget, at dét at hjælpe et menneske til succes rører mig langt dybere end jeg selv vidste. Hold nu k*** jeg har tudet mange gange, som en stolt mor, når jeg har set folk omkring mig vokse og indtage scenen for at modtage den fortjente hyldest. Jeg har desværre også set hvordan misundelse og magtkampe kan sløre disse smukke øjeblikke. Dét bliver et blogindlæg for sig selv, for det skal vi stoppe med.

Jeg har også lært at de ting jeg er god til ER jeg virkelig god til, mens ting der ikke falder mig naturligt praktisk talt er en umulighed for mig. Det skal føles rigtigt og det skal være oprigtigt. Livet er for kort til at snyde sig selv og sine omgivelser.

Frem og tilbage

Nu byder livet på en ny tid. En tid hvor jeg ser frem mod nye eventyr, nye udfordringer, nyt arbejde og nye bekendtskaber. Men det er også tid til at gå tilbage til andre ting der tidligere har fyldt i mit liv og givet mig glæde; bloggen her er et godt eksempel. Podcasten der aldrig nåede at få luft under vingerne, den bog jeg var begyndt at skrive, foredrag og oplæg om seksualitet og identitet i modgang, er også aktiviteter der skal have plads i mit liv.

Jeg glæder mig til at komme i gang.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Radio-debut - Sex om dagen på Radio100