Da Irma skræmte livet af mig!

Familien hjemme i sikkerhed!

Lettelse, tårer, kærlighed og gensyn!

De ord beskriver vel egentlig meget godt følelsesregistret i går da vi hentede min søster, svoger og to niecer i lufthavnen. HOLD NU KÆFT! Det var sgu som om det først rigtig gik op for os allesammen hvor voldsomt det må have været for familien der den seneste uge har været igennem et levende helvede.

LÆS OGSÅ: DA IRMA SKRÆMTE LIVET AF MIG

Én ting er at læse om, og se billeder af, naturkatastrofer, men at sidde og høre mennesker du elsker fortælle om deres oplevelser med at være indespærret 13 mennesker i en kælder på bare 4 m2, er noget helt andet. Jeg vil slet ikke prøve at lade som om jeg kan sætte mig ind i det.

tortola før efter orkanen irma

Heldigvis er de mega seje og tager det rigtig rigtig pænt. Men man skal ikke være i tvivl om at sådan noget gør indtryk. Stort indtryk!

…Og selvfølgelig er vi glade for at have dem hjemme, men det er en blandet følelse. De havde været afsted i et halvt år og havde endelig fundet sig til rette. Skolen skulle til at begynde og det begyndte at ligne hverdag. Fra den ene dag til den anden bliver alting vendt op og ned, og det ønsker man ikke for nogen!

Tortola før og efter Irma

Noget af det der gjorde størst indtryk var de billeder og videoer de viste, mens de fortalte om hvordan forskellige steder havde været en fast del af deres hverdagsliv det seneste halve år. Sejlklubben der var smadret, restauranten, baren og hotellet der var smadret og alle andre steder man besøger og benytter sig af når man skal starte et nyt liv på den anden side af jorden. Ingen danskere kan helt forstå hvordan det er. Hvornår har vi stået i den situation?

Her får i måske et billede af den enorme kontrast (og læg mærke til hvordan alt grønt er helt væk):

tortola

Tortola før orkanen Irma

Tortola efter orkanen irma

Tortola efter orkanen Irma

Tortola før orkanen Irma

Tortola før orkanen Irma

Tortola efter orkanen irma

Tortola efter orkanen Irma

Billederne er lånt af min søster & svoger og deres vennepar, der også boede på øen. Alle er sikkert hjemme og det er vi virkelig taknemmelige for!

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da Irma skræmte livet af mig!