At tælle andre mennesker penge

Henrí – En knækket konge!

KONGEHUSET.DK

© Kongehuset

Så fik vi endelig svar på hvad det egentlig er der er foregået i løbet af sommeren med kong Henriks noget voldsomme udmeldinger.

Hofmarskallatet har netop udsendt en pressemeddelelse der slår fast at Henrik har fået konstateret demens!

Diagnosen indebærer en svækkelse af Prinsens kognitive funktionsniveau. Omfanget af de kognitive svigt er ifølge Rigshospitalet større end forventeligt for Prinsens alder og kan ledsages af forandringer i væremåde, reaktionsmønstre, dømmekraft og følelsesliv og dermed også påvirke samspillet med omverdenen.

 Læs hele pressemeddelelsen her

Med ønsket om en roligere fremtid

Jeg har selv været efter Henrik og hans seneste udskejelser. Ja, jeg tror faktisk jeg brugte ordene: “Jeg kan, cirka, overhovedet ikke acceptere din skabede opførsel” – og det kunne jeg heller ikke. Men nu er præmissen en anden.

LÆS OGSÅ: JEG HAR BETALT FOR ET EVENTYR

Demens er ikke for sjov og det er en sygdom der rammer de pårørende, næsten, i ligeså høj grad som patienten. Hele vores royale familie kan se frem til nogle hårde år og jeg synes det er tid til at både medier og offentlighed trækker følehornene til sig og at vi giver Prinsen ro. Og det gælder også dig Ditte Okman!

Jeg ønsker virkelig for familien at fremtiden bliver roligere når det kommer til Prinsen – og at vi står sammen om at lade Henrí være Henrí. Og selvfølgelig husker ham som det menneske han har været, før sygdommen ramte.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At tælle andre mennesker penge