En aften med sladderdronningen

Guilty Pleasure: Ex on the beach!

Indlægget er sponsoreret af ViaCom

Aaaahhh, søndag! Den ultimative dag til at ligge under dynen på sofaen og koble fuldstændig fra… og se serier.. og film.. og min seneste guilty pleasure: Ex on the beach på MTV!

ex on the beach

Det startede med at ViaCom, der står bag en helvedes masse TV, spurgte om nogle af os bloggere var interesseret i et sneak-peak på den nye MTV reality serie der handler om en gruppe unge mennesker i en villa ved stranden i Grækenland. Det lyder som noget man har set før ik? Jo jo, der er bare den detalje at flere af dem er ex-kærester på kryds og tværs. Ja, du læste rigtigt. Man har simpelthen fundet en flok klassiske reality personaer der på et eller andet tidspunkt har været sammen med hinanden. Vi taler drama som i Jersey Shore gange 100. Det er ren søndagsguf og jeg sagde selvfølgelig JA TAK! 👏🏼

Det skulle jeg aldrig have gjort, for nu er jeg blevet afhængig. Tak for det ViaCom og MTV!

eotb7

Programmet startede i søndags og vises hver søndag kl.22.00 på MTV. Derudover kan det ses online her: Ex On The Beach MTVPlay

Reality når det er bedst!

Okay, jeg vil gerne indrømme at jeg virkelig elsker reality. Især MTV’s serier fra USA og UK. Den romance startede med Jersey Shore, som jeg VIRKELIG elsker. Jeg bruger stadig udtryk fra den serie og særligt “She’s a grenade, dude” lever i bedste velgående. Og nå ja, Snooki… No words needed. Hun er en fucking legende! Kan i huske da hun droppede arbejdet for at drikke sig stiv og prøver at finde stranden mens hun løber lige ved siden af den? VERDENSKLASSE!

snooki wheres the beach

Nå, nu er det jo så det nye program “Ex on the beach” jeg er gået i kødet på og man kan roligt sige at der er skruet op for charmen. Vi taler om helt store følelser når der bliver gravet i fortiden, gammel kærlighed blomstrer og hævn bliver det ultimative mål. Og nå ja, så er der altså også en helvedes masse at se på. Både for kvinder og mænd.

ex-on-the-beach-mtv

Ja ja, jeg ved godt at reality tv ikke er noget vi snakker om og vi indrømmer heller ikke at vi ser det, men det gør vi jo…. Vi synes også deltagerne er dumme og nogle flødeboller at se på, men come on. Vi kan jo allesammen godt se at de er godt skåret!

Ladies, tag lige et kig på Aaron (også kendt fra Geordie Shore, Instagram) og Ross (Instagram)… Jeg siger det bare…

Programmet bliver altså også kun bedre af den britiske accent. Geordie Shore kunne også noget Jersey Shore ikke kunne og det er uden tvivl briternes skyld. Accenten, udtrykkene og deres humor er så genial. 😂

Jeg ved ikke hvad der er med det der reality, men det kan altså noget. Måske er det fordi det taler til vores indre drama-queen eller fordi vi i en halv eller hel time kan føle os som en smule mere civiliserede mennesker end de der tosser på skærmen. I virkeligheden er det nok mest det sidste der tænder os og får os til at tænde for de grænseoverskridende programmer igen og igen. Personligt er det en blanding af det og dét faktum at jeg synes der kommer nogle ekstremt sjove guldkorn fra deltagerne. De bliver fanget i ekstremt pressede og følelsesmæssige øjeblikke og der er en vis humor i det ufiltrerede.

ex on the beach quote

Jeg er altid på kvindernes side, sådan er det bare. Og jeg tror seriøst at Nicole & Zaralena kan få skabt en masse drama. I det lille sneak-peak for afsnit 2 ser man også Joe gå helt amok og mon ikke hans temperament bliver et tema? Oh i think so!

Søndag kl. 22.00!

Nu er klokken tæt på 22.00 og det betyder at jeg går i krig med Ex On The Beach på MTV. Som sagt kan det også ses online her: MTV PLay Ex On The Beach.

Og hvis du ikke har tid til at se det nu, så gør lige dig selv den tjeneste og se klippet med Joe der går amok. Hvis ikke det giver dig lyst til at se mere, så ved jeg ikke hvad gør. Link: Oh shit, Joe explodes after Zahida fight

God fornøjelse!

ex-on-the-beach-mtv

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En aften med sladderdronningen