Underverden - Forpremiere

Sexual Healing, Baby!

Hey guys,

I dag skal vi tale om sex. Ja, vi skal så. Eller det vil sige, ikke rigtig. Mere om et forsøg jeg er hoppet med i. Og nej, jeg skal ikke teste hverken sexlegetøj eller rapportere om mit sexliv, men blot se om jeg kan få lidt mere energi i hverdagen.

Det svenske mærke rfsu (ja, dem i kender fra kondomerne med mærkelige navne som “Näkken”, som ingen rigtig ved hvad betyder) har nemlig designet en ny “vitamin”-pille med fokus på vitaminer, mineraler og aktive stoffer der giver dig øget energi og øget sexlyst. Sikke da et wonder-drug, hva? Tja, nu giver vi det en chance. Pillerne her er selvfølgelig til mænd, men de kommer også i en udgave til kvinder.

love & energy piller

Pillerne indeholder aminosyrerne L-Arginin & L-citrullin som faktisk bliver brugt til at behandle nedsat sexlyst hos kvinder og rejsningsproblemer hos mænd, Selen der bidrager til dannelsen ad sædceller og mineralet Zink der hjælper til at holde et normalt testosteron-niveau. Noget kunne altså tyde på at de har lægevidenskaben med sig når de går på markedet med produktet i uge 6.

Jeg har taget de tre første tabletter i dag og nu sidder jeg spændt og venter på en rejsning af dimensioner. Altså, en stigning i min energikurve. Hvad troede du jeg mente? Der er til én måned i et glas, så jeg tænker lidt at give en fredags-update de næste par uger. Det passer også med at i har min endelige dom lige før lanceringen.

Sexual Healing

Når vi nu er ved emnet sex, så lad mig lige vise jer min nye parfume. Det er nemlig ret stort for en fyr som mig at prøve noget nyt indenfor den genre.

Jeg er så håbløst umoderne når det kommer til parfumer. Jeg har min Armani Code, Jimmy Choo og Dior Homme og det har fungeret ganske fint. Altså, når jeg husker at tage dem på. Jeg er nemlig på ingen måde typen der altid har parfume på. For mig er det en “special occasion”-ting og når det ikke er en vane at tage på, så har jeg det altså med at glemme det.

I går duftede jeg en ny duft; “Sexual Healing” fra Mark Buxton Perfumes.

sexual healing parfume mark buxton

Først synes jeg at designet var en anelse kikset, måske fordi jeg er vant til ovenstående parfumer som har et meget sort/gråt rent design. Navnene på parfumerne var også ret specielle: “Emotional rescue”, “Wood and Absinth” & “Sexual Healing”. Alligevel gav jeg dem en chance og faldt pladask for sidstnævnte der beskrives således:

En vanedannende fusion mellem mand og kvinde!
En ren balance af seksuel udveksling. En facetteret duft omkring Osmanthus Absolut.
Davana og solbær-knopper fremhæver de feminine spændinger.
Mens hyldebær og cistus ophøjer den maskuline sensualitet.”

Og parfumen emmer af sex. Virkelig! Jeg måtte(!) have den med hjem til forsøget med de energi- og sexlyst-boostende tabletter <3 Nu må vi se hvad min mand siger til det. Umiddelbart tænker jeg ikke han vil være utilfreds.

Du kan se flere Mark Buxton parfumer her: Stormfashion.dk

Nye plejeprodukter

I går var jeg forbi de søde piger, Maiken & Marlene, fra Amaze Communication der også driver beauty-bloggen Lifeisamazing.dk <3 De gennemgik en masse lækre herre-grooming produkter og vi aftale at jeg skulle afprøve nogle nye ting. Jeg elsker stadig mine Ole H produkter og vi har derfor holdt os til en silikone facial-cleanser, en derma-roller og hårpleje. Ja, der er lagt op til en måned med en masse gode råd, idéer og anmeldelser af plejeprodukter der kan anvendes af mænd uden at gå på kompromis med sin maskulinitet.

lifeisamazing.dk

Inden vi når så langt kan du hygge dig med mine tidligere indlæg om hudpleje her:

Hemmeligheden (om mine egne ritualer) & Bliv din egen hudplejeekspert (om Ole H’s nyeste bog).

Nu vil jeg komme over og træne. For ja, jeg er begyndt at træne op til mit forløb med egen personlig træner. Jeg tror i kender ham…. Følg med!

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Underverden - Forpremiere