Tid til revolution!

Pre-Christmas Socialite

D'Angleterre

Julen er en ualmindelig god undskyldning for at få talt med de venner, veninder og familiemedlemmer du ikke altid får set i den travle hverdag.

Midt i november kiggede jeg i kalenderen og kunne konstatere at jeg kun havde én julefrokost i år og desuden ikke havde voldsomt mange planer derudover. Det var virkelig rart, for så kunne jeg jo planlægge hen ad vejen.

Alligevel endte det med 5 julefrokoster, som allesammen blev vildere end planlagt. I fredags stod den f.eks. på julefrokost hos min DEJLIGE veninde Sofie, med hendes skønne veninder.

Blossa glögg

Heldigvis har det jo også betydet en helvedes masse lækker mad, glögg og snaps. Så det kan jeg sagtens leve med.

I år er jeg også blevet verdensmester i æbleflæsk efter kyndig oplæring af min mor i min Oldemors opskrift.

Æbleflæsk

Jeg lærer det aldrig

Selvom jeg gang på gang står med en tom kalender for den kommende måned, så bliver jeg altid overrasket over hvor mange planer jeg kan mase ind på ufattelig kort tid.

Det er ikke fordi det gør noget, men det er altså fascinerende at jeg aldrig lærer det.

Fuld fart!

I går stod den på XO Burger & Steaks på Frederiksberg med Gustav. Udover en lækker omgang chateaubriand og noget virkelig velsmagende tilbehør, var samtalen også aldeles givende. Den stod nemlig på en god snak om venskaber, udvikling, at have plus på energi-kontoen og om drømme.

Derudover var det altså også meget sjovt at se hvordan Gustav sad med sin vand og grøntsager, mens jeg både fik rødvin, bearnaise og en virkelig fed gang kartoffelmos. Vi blev hurtigt enige om at det ene ikke var bedre end det andet, men at det i virkeligheden handler om at gøre det der gør dig glad.

Altså, lige indtil Gustav alligevel anbefalede mig at genoptage træningen. Nu må vi ses. Det kan godt være det bliver til et besøg i Loaded gym.

Xo burger Gustav salinas

I dag skal jeg bruge mine gamle frisør-evner når jeg skal klippe min veninde inden hendes tur til det store US of A.

I morgen, onsdag, har jeg en date med Sy Lee. Hvad vi skal aner jeg ikke, men kan mærke det bliver virkelig morsomt. Sådan er det jo altid med os.

Torsdag er der Bloggers Delight XMAS PARTY! Det afholdes i smykkedesigner  Jane Königs smukke lokaler i indre by. Her står den på lækker mad, cocktails og DJ. Festen fortsætter på ARCH. Meget kan man sige om Bloggers Delight, men de holder nogle virkelig lækre fester.

Sidst men ikke mindst er der fredag. Lille juleaften. Den skal bruges hjemme med min mand, inden julen for alvor bliver skudt i gang med familiekomsammen, julefrokoster i det jyske og vores nytårstur til Berlin.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til revolution!